fbpx

Zongoraestek a Thália Télikertben

A Thália Színház október elején átadott modern játszóhelyén, a Thália Télikertben alkalmanként az előadások előtt (18:30-tól) élőzenével várjuk kedves nézőinket. Október 18-án Bogányi Gergely játszik, Szakcsi Lakatos Béla koncertje betegség miatt elmarad.

A Télikert tökéletes rendezvényhelyszín a belvárosban. Van benne kiállítótér, pódium zongorával – ahol az előadások előtt élőzene szólhat –, de alkalmas könyvbemutatók, beszélgetőestek megtartására is. A 141 nézőt befogadó játszóhelyen szűkebb közönségréteget megszólító, komolyabb hangvételű darabok éppúgy helyet kaphatnak, mint a humort sosem nélkülöző, de társadalmilag, emberileg mélyebbre tekintő, elsősorban kortárs művek.

Pénteken este fél 7-től a világhírű Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész, zeneszerző koncertjét hallgathatják, aki a világ leghíresebb koncerttermeiben lép fel, sőt, konstruktőrökkel közösen egy új elképzelés és technológia alapján épített egy teljesen egyedi formájú és felépítésű zongorát, mert nem találta azt a hangzást, amely a legjobban megfelelne ízlésének.

ISMÉT ELTELT EGY SZÍNHÁZI ÉVAD

Lezártuk a 2021/22-es színházi évadot, már készülünk a következőre. Eseményekkel, bemutatókkal és sok munkával, örömmel és küzdelemmel teli volt az idei évadunk. A Covid-járvány után

Tovább »

A Tháliában biztonságban!

Reméljük, soha nem kerül sor a használatra, de ha baj van, már a Thália Színházban is lehetőségünk van a gyors segítségnyújtásra. Az első 3-5 percben

Tovább »