fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Zongoraestek a Thália Télikertben

A Thália Színház október elején átadott modern játszóhelyén, a Thália Télikertben alkalmanként az előadások előtt (18:30-tól) élőzenével várjuk kedves nézőinket. Október 18-án Bogányi Gergely játszik, Szakcsi Lakatos Béla koncertje betegség miatt elmarad.

A Télikert tökéletes rendezvényhelyszín a belvárosban. Van benne kiállítótér, pódium zongorával – ahol az előadások előtt élőzene szólhat –, de alkalmas könyvbemutatók, beszélgetőestek megtartására is. A 141 nézőt befogadó játszóhelyen szűkebb közönségréteget megszólító, komolyabb hangvételű darabok éppúgy helyet kaphatnak, mint a humort sosem nélkülöző, de társadalmilag, emberileg mélyebbre tekintő, elsősorban kortárs művek.

Pénteken este fél 7-től a világhírű Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész, zeneszerző koncertjét hallgathatják, aki a világ leghíresebb koncerttermeiben lép fel, sőt, konstruktőrökkel közösen egy új elképzelés és technológia alapján épített egy teljesen egyedi formájú és felépítésű zongorát, mert nem találta azt a hangzást, amely a legjobban megfelelne ízlésének.

Bemutattuk…

Március 11-én megérkezett hozzánk is a Farsang – azaz bemutattuk Caragiale ismert, intrikus komédiáját, melynek Hamvai Kornél adott egy teljesen új köntöst. A felhőtlen szórakozást

Tovább »

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »