fbpx

Zongoraestek a Thália Télikertben

A Thália Színház október elején átadott modern játszóhelyén, a Thália Télikertben alkalmanként az előadások előtt (18:30-tól) élőzenével várjuk kedves nézőinket. Október 18-án Bogányi Gergely játszik, Szakcsi Lakatos Béla koncertje betegség miatt elmarad.

A Télikert tökéletes rendezvényhelyszín a belvárosban. Van benne kiállítótér, pódium zongorával – ahol az előadások előtt élőzene szólhat –, de alkalmas könyvbemutatók, beszélgetőestek megtartására is. A 141 nézőt befogadó játszóhelyen szűkebb közönségréteget megszólító, komolyabb hangvételű darabok éppúgy helyet kaphatnak, mint a humort sosem nélkülöző, de társadalmilag, emberileg mélyebbre tekintő, elsősorban kortárs művek.

Pénteken este fél 7-től a világhírű Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész, zeneszerző koncertjét hallgathatják, aki a világ leghíresebb koncerttermeiben lép fel, sőt, konstruktőrökkel közösen egy új elképzelés és technológia alapján épített egy teljesen egyedi formájú és felépítésű zongorát, mert nem találta azt a hangzást, amely a legjobban megfelelne ízlésének.

JUBILÁLUNK!

Két előadásunk sikersorozatát is ünnepelhetjük decemberben. December 3-án a 150. előadásához érkezik az Alul semmi. A legendás film színpadi változatát 2015 októberében mutattuk be, és

Tovább »

BLACK FRIDAY A THÁLIÁBAN!

Hamarosan itt a várva várt nap, a „fekete péntek” – november 25-én, csak egy napig ismét lehet kedvezménnyel jegyeket vásárolni! November 25-én 30% kedvezménnyel kínáljuk

Tovább »