fbpx

ZÁRJA 2019/20-AS SZÍNHÁZI ÉVADÁT A THÁLIA

Június közepén lezárja idei évadát a Thália Színház. A két 2020 áprilisára tervezett darab – Gyilkosság az Orient Expresszen, Művészet – a következő évad elején kerül bemutatásra.
A koronavírus-helyzet miatt márciusban félbeszakadt két próbafolyamat a jelenlegi tervek szerint augusztus második felében zajlik majd le, a darabok premierje szeptemberre kerül. A színház további bemutatóiról később adunk tájékoztatást.

2020/21-es évadtól a Thália Színház társulatát erősíti négy színművész: Udvarias Anna, Csőre Gábor – ők ketten vendégművészként már ebben az évadban bemutatkoztak nálunk, Szinetár Dóra és Ember Márk – az Operettszínházból, illetve a Vígszínházból szerződnek hozzánk.

Ősztől a Thália Színház főrendezői posztját Kelemen József tölti be, aki olyan sikeres – jelenleg is futó – darabokat rendezett már színházunkban, mint a Rövid a póráz vagy a Bolha a fülbe.

A társulattól távozik Bán Bálint, szerepeinek egy részét Ember Márk veszi át.

Adventi meglepetések

Újra elérkezett az adventi időszak, amikor már az ünnepekre gondolunk, készülünk a karácsonyra. Elkészítjük, vagy beszerezzük az adventi koszorút, amit négy gyertya díszít egy-egy fogalmat

Tovább »

Színházunkba új munkatársakat keresünk

Világosító tárunkba: A legkorszerűbb, új világítástechnikai eszközökkel felszerelt színházi játszóhelyeink üzemeltetéséhez keresünk világosító munkatársakat. Ha szorgalmas vagy, és nyitott az új technológiák megismerésére, nálunk a

Tovább »