fbpx

ZÁRJA 2019/20-AS SZÍNHÁZI ÉVADÁT A THÁLIA

Június közepén lezárja idei évadát a Thália Színház. A két 2020 áprilisára tervezett darab – Gyilkosság az Orient Expresszen, Művészet – a következő évad elején kerül bemutatásra.
A koronavírus-helyzet miatt márciusban félbeszakadt két próbafolyamat a jelenlegi tervek szerint augusztus második felében zajlik majd le, a darabok premierje szeptemberre kerül. A színház további bemutatóiról később adunk tájékoztatást.

2020/21-es évadtól a Thália Színház társulatát erősíti négy színművész: Udvarias Anna, Csőre Gábor – ők ketten vendégművészként már ebben az évadban bemutatkoztak nálunk, Szinetár Dóra és Ember Márk – az Operettszínházból, illetve a Vígszínházból szerződnek hozzánk.

Ősztől a Thália Színház főrendezői posztját Kelemen József tölti be, aki olyan sikeres – jelenleg is futó – darabokat rendezett már színházunkban, mint a Rövid a póráz vagy a Bolha a fülbe.

A társulattól távozik Bán Bálint, szerepeinek egy részét Ember Márk veszi át.

Elkezdődtek a próbák

Elkezdődtek a Varázslat egy nyáréjszakán próbái. A jövő január 14-én bemutatásra kerülő nagyszínpadi előadást Csizmadia Tibor rendezi.  Tisztelt Nagyérdemű!  A vígjátékok alfája érkezik a budapesti

Tovább »