fbpx

ZÁRJA 2019/20-AS SZÍNHÁZI ÉVADÁT A THÁLIA

Június közepén lezárja idei évadát a Thália Színház. A két 2020 áprilisára tervezett darab – Gyilkosság az Orient Expresszen, Művészet – a következő évad elején kerül bemutatásra.
A koronavírus-helyzet miatt márciusban félbeszakadt két próbafolyamat a jelenlegi tervek szerint augusztus második felében zajlik majd le, a darabok premierje szeptemberre kerül. A színház további bemutatóiról később adunk tájékoztatást.

2020/21-es évadtól a Thália Színház társulatát erősíti négy színművész: Udvarias Anna, Csőre Gábor – ők ketten vendégművészként már ebben az évadban bemutatkoztak nálunk, Szinetár Dóra és Ember Márk – az Operettszínházból, illetve a Vígszínházból szerződnek hozzánk.

Ősztől a Thália Színház főrendezői posztját Kelemen József tölti be, aki olyan sikeres – jelenleg is futó – darabokat rendezett már színházunkban, mint a Rövid a póráz vagy a Bolha a fülbe.

A társulattól távozik Bán Bálint, szerepeinek egy részét Ember Márk veszi át.

ISMÉT ELTELT EGY SZÍNHÁZI ÉVAD

Lezártuk a 2021/22-es színházi évadot, már készülünk a következőre. Eseményekkel, bemutatókkal és sok munkával, örömmel és küzdelemmel teli volt az idei évadunk. A Covid-járvány után

Tovább »

A Tháliában biztonságban!

Reméljük, soha nem kerül sor a használatra, de ha baj van, már a Thália Színházban is lehetőségünk van a gyors segítségnyújtásra. Az első 3-5 percben

Tovább »