fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Vásároljon bérletet a 2019/20-as évadra!

Zenés komédia, fergeteges vígjáték és látványos krimi a Thália 2019/20-as évadában. Május 15-től értékesítjük színházunk következő évadra szóló bérleteit! VIP Premier bérletünk illetve szabadbérleteink megvásárolhatók online és jegypénztárunkban ill. közönségszolgálati irodánkban.

A következő színházi évad nagyszínpadi bemutatóinak sorát Eisemann Mihály – Halász Imre – Békeffi István varázslatos színpadi és filmsikere, az Egy csók és más semmi nyitja. A romantikus, zenés komédia szereplői: Hevesi László, Mentes Júlia Virginia, Zayzon Zsolt – ők hárman az új évadtól a Thália Színház művészeinek csapatát erősítik –, Gubás Gabi, Hunyadkürti István, Molnár Piroska, Mórocz Adrienn, Nagy Viktor, Tamási Zoltán, Tóth Eszter és Vida Péter. Az előadás 2019. október 12-én kerül először színre, rendezője Juronics Tamás.

A zenés komédiát Legszebb férfikor címmel egy újabb Michael Frayn-mű – egyben ősbemutató – követi 2019. december 14-én. Hová vezet, amikor most, a legszebb férfikorban feltámad a remény? Húsz éve várt egyéjszakás kaland az oxfordi kollégisták találkozóján. Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen. A fergeteges vígjátékot Valló Péter rendezi. Szereplők: Mózes András, Nagy Viktor, Pindroch Csaba, Schell Judit, Szabó Győző, Tamási Zoltán, Vida Péter és Zayzon Zsolt.

Végezetül 2020. április 4-én hihetetlen látványvilággal egy megaprodukció, a Gyilkosság az Orient expresszen mutatkozik be. Az Agatha Christie – egyik legismertebb – krimijéből Ken Ludwig által készített adaptáció most először lesz látható hazai színpadon. Poirot, a híres magánnyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás Orient expresszen, ám az utazás nem a várt módon alakul… Az ősbemutató rendezője Szirtes Tamás. Játsszák: Bán Bálint, Gubás Gabi, Mentes Júlia Virginia, Molnár Piroska, Mórocz Adrienn, Mózes András, Pindroch Csaba, Szervét Tibor, Tamási Zoltán, Tóth Eszter és Vida Péter.

A Thália Színház a következő évadtól új játszóhellyel is gazdagodik – átadásra kerül a Thália Télikert, melynek első bemutatója Tarnóczi Jakab rendezésében Gerhart Hauptmann Bernd Róza című drámája. Az előadás 2019.
szeptember 28-tól tekinthető meg. Szereplői: Bán Bálint, Mentes Júlia Virginia, Molnár Piroska, Mózes András, Schell Judit, Tamási Zoltán és Zayzon Zsolt.

A német klasszikust az Irvine Welsh művéből színpadra állított Trainspotting követi 2019. október 11-én. A regényből 1996-ban azóta kultikussá vált film is készült. Az előadás rendezője Horváth Csaba, játsszák: Bán Bálint, Mózes András, Szabó Erika és Szabó Győző.

A Télikert utolsó bemutatója 2020. április 3-án Yasmina Reza Művészet című vígjátéka lesz, mely a francia írónőt világszerte ismertté tette, és 1994-es első bemutatója óta az egyik legtöbbet játszott színdarab. A produkció rendezője Béres Attila, szereplők: Hevesi László, Nagy Viktor és Zayzon Zsolt.

A 2019/20-as évad ismét a Vidéki Színházak Fesztiváljával indul, mely 2019. szeptember 2. és 8. között kerül megrendezésre.

A Thália jegypénztárában és weboldalán mostantól ismét kaphatók a színház kedvezményes bérletkonstrukciói: a VIP Premier, a Filmsikerek, a Randevú, a Férfi4x és a Thália 19/20.

VIP premier bérletünkkel az új bemutatóink premierjére jöhetnek, ráadásul egy pohár pezsgővel is kedveskedünk nézőinknek. A 2019/20-as évad bemutatói a nagyszínpadon: Egy csók és más semmi 2019. október 12.,

Legszebb férfikor 2019. december 14., Gyilkosság az Orient Expresszen 2020. április 4.

Szabadbérleteink lényege, hogy a megadott előadásokra tetszőleges időpontban jöhetnek el. A Filmsikerek, Randevú, A férfi4x ill Thália 19/20 bérleteinket úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő darabokat.
Részletek: http://www.thalia.hu/index.php/main/page/berletek

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »