fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Valentin-napi akció a Tháliában!

A szerelmeseknek kedveskedünk!

Február 13-án és 14-én kedvezményesen vásárolhatnak jegyeket a Thália Színház és a Télikert előadásaira a színház szerelmesei! Ezen a két napon 15% kedvezménnyel kínáljuk a Télikert hétfői, keddi és szerdai napokra meghirdetett produkcióit!

Nem látta még a Killer Joe-t, A koponyát, a Rettenetes szülőket? Lemaradt a Közelebb, vagy a Művészet előadásairól? Most ismét itt a lehetőség!

A könnyedebb szórakozást kedvelőknek szintén tartogatunk meglepetést!

Szerezzen örömet kedvesének február 14-én – kedden – színházjeggyel, és nézzék meg közösen valamelyik későbbi, keddre kitűzött nagyszínpadi előadásunkat.

Most minden keddre meghirdetett nagyszínpadi produkciónk is 15% kedvezménnyel lesz elérhető.

Gyilkosság az Orient Expresszen, Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban, Álmomban megcsaltál – és igen, a két idei bemutatónk: Varázslat egy nyáréjszakán és a Farsang is benne van a listában!

Éljen a szerelem!

Valentin-napi akcióra fel!

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »