fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Ünnepeljen velünk – jöjjön el a Varázslat egy nyáréjszakán premierjére!

Legyen Ön is az elsők között! Nézze meg a Varázslat egy nyáréjszakán című előadásunkat a darab premierjének estéjén. A jegyek korlátozott mennyiségben elérhetők!

Ezen az estén vörös szőnyegen, sajtófal előtt léphet be a Thália Színházba, ahol egy pohár pezsgővel várjuk érkező nézőinket. Ez az exkluzív ajánlat azoknak szól, akik szeretnék megtapasztalni azt az ünnepi, kicsit várakozással teli, semmihez sem fogható érzést, ami a bemutató estéjén körüllengi a színházat.

Színészeink – és természetesen az összes alkotó – az egész próbafolyamat alatt erre az estére készülnek… Erre az estére, amikor végre, ünnepélyes keretek között megmutathatják a közönségnek az elkészült produkciót. Azt az előadást, amiben benne van a szívük és lelkük, amiben annyi munka, öröm, néha bánat, sok feszültséggel teli nap, és annyi szépség is van.

Jöjjön el, ünnepeljen velünk! Nézze meg ezt a különleges előadást a premieren – tegye felejthetetlenné az estét!

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »