fbpx

Ünnepeljen velünk – jöjjön el a Varázslat egy nyáréjszakán premierjére!

Legyen Ön is az elsők között! Nézze meg a Varázslat egy nyáréjszakán című előadásunkat a darab premierjének estéjén. A jegyek korlátozott mennyiségben elérhetők!

Ezen az estén vörös szőnyegen, sajtófal előtt léphet be a Thália Színházba, ahol egy pohár pezsgővel várjuk érkező nézőinket. Ez az exkluzív ajánlat azoknak szól, akik szeretnék megtapasztalni azt az ünnepi, kicsit várakozással teli, semmihez sem fogható érzést, ami a bemutató estéjén körüllengi a színházat.

Színészeink – és természetesen az összes alkotó – az egész próbafolyamat alatt erre az estére készülnek… Erre az estére, amikor végre, ünnepélyes keretek között megmutathatják a közönségnek az elkészült produkciót. Azt az előadást, amiben benne van a szívük és lelkük, amiben annyi munka, öröm, néha bánat, sok feszültséggel teli nap, és annyi szépség is van.

Jöjjön el, ünnepeljen velünk! Nézze meg ezt a különleges előadást a premieren – tegye felejthetetlenné az estét!

Elkezdődtek a próbák

Elkezdődtek a Varázslat egy nyáréjszakán próbái. A jövő január 14-én bemutatásra kerülő nagyszínpadi előadást Csizmadia Tibor rendezi.  Tisztelt Nagyérdemű!  A vígjátékok alfája érkezik a budapesti

Tovább »