fbpx

Újra készen áll az Alul semmi

Lezajlottak a szerepátvevő próbák – az Alul semmi című sikerelőadásunk újra készen áll, reméljük hamarosan a közönség is láthatja.

Korábban már hírt adtunk arról, hogy Schell Judit szerepét – Mandyt – Mórocz Adrienn veszi át, a Bán Bálint formálta Kese figurát pedig Mózes András játssza majd, aki eddig egy kisebb szerepben volt látható. Az előadásba beáll Domokos László is.

Sheffield – az 1980-as évek.

Az egykor sikeres acélgyár bezárt, a legtöbb dolgozót elbocsátották. Sokakkal együtt a két volt darukezelő, Gaz és Dave is munkanélküli lett. Hogy magukat fenntartsák, adóságaikat rendezni tudják fémhulladékot lopnak. Egy nap észreveszik, hogy rengeteg nő áll sorban egy helyi klub előtt, ahol chippendale show-t adnak elő… Csodálatos tervet eszelnek ki: férfisztriptízzel keresnek pénzt, hogy kisiklott életüket helyrehozzák.

Elragadó, megindító történet a bolondos szervezésről, melynek végén összeáll a csapat. „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A legendás film színpadi változatát 2015-től láthatják a Thália Színházban.

Adventi meglepetések

Újra elérkezett az adventi időszak, amikor már az ünnepekre gondolunk, készülünk a karácsonyra. Elkészítjük, vagy beszerezzük az adventi koszorút, amit négy gyertya díszít egy-egy fogalmat

Tovább »

Színházunkba új munkatársakat keresünk

Világosító tárunkba: A legkorszerűbb, új világítástechnikai eszközökkel felszerelt színházi játszóhelyeink üzemeltetéséhez keresünk világosító munkatársakat. Ha szorgalmas vagy, és nyitott az új technológiák megismerésére, nálunk a

Tovább »