fbpx
Thálisa színház logó - fehér

THÁLIA ŐSZ

Figyelem! Utolsó lehetőség az ősz elején! 

Szeptember 14-én és 15-én 5-25%-os kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet a Thália Színház kiírt előadásaira online és a színház jegyértékesítési pontjain egyaránt.

Az évadnyitó kedvezmény keretében 5% kedvezménnyel kínáljuk két októberi ősbemutatónkat: egyik egy nagyszínpadi produkció, a Komédia egy bankrablásról, ami egy fergeteges, zenével fűszerezett replika előadás, egyenesen a londoni West Endről. A főbb szerepekben Jámbor Nándor, Ember Márk és Sóvári-Fehér Anna. A másik a Thália Télikertben bemutatásra kerülő Killer Joe, az Augusztus Oklahomában Pulitzer- és Tony-díjas írója, Tracy Letts tollából. A morálisan hulladék figurákból alkotott brutális, szexi és humoros történet szereplői: Szabó Győző, Kuttner Bálint, Tóth Eszter, Bede-Fazekas Szabolcs és Szabó Erika.

Ezen a két napon szintén 5% kedvezménnyel lehet jegyet váltani a továbbra is nagy sikerrel futó Alul semmire Nagy Viktor, Szabó Győző, Zayzon Zsolt, Vida Péter, Ember Márk és Mózes András főszereplésével.

10% kedvezmény jár azoknak, akik a töretlenűl népszerű Boeing, Boeing-re szeretnének jegyet vásárolni – Pindroch Csabával, Vida Péterrel és Molnár Piroskával a főszerepekben –, Jean Cocteau: Rettenetes szülők című, az őrületig fokozott családi tragikomédiájára kíváncsiak – szereplői Csarnóy Zsuzsanna, Ember Márk, Udvarias Anna, Rancsó Dezső és Jeney Luca Viktória.

10-15% a kedvezmény Az Agatha Christie látványos krimijéből készült nagyszabású produkcióra, a Gyilkosság az Orient Expresszenre, amiben a híres belga nyomozót Szervét Tibor alakítja.

15% kedvezménnyel lehet most megnézni az Oscar című komédiát, amit Louis de Funès  játszott hazájában nagy sikerrel, és amit a Sylvester Stallone főszereplésével készült mozi tett világszerte ismertté. A Bolha a fülbe című vérbeli, ajtócsapkodós vígjátékot – főszerepben szintén Szervét Tiborral –, amiben a félreértések legfőbb forrása, hogy két teljesen különböző figura a megszólalásig hasonlít egymásra. A kedves karácsonyi mesét, az Illatszertárat, amiben a névtelen leveleké a főszerep, és amiben két magányos ember egymás gondolataiba szeret bele (főszerepben: Szinetár Dóra, Ember Márk, Szervét Tibor és Nagy Viktor). Továbbá Martin McDonagh-nak a Három óriásplakát Ebbing határában című film író-rendezőjének darabját, A koponyát – szereplői: Vida Péter, Molnár Piroska, Balaskó Bence és Csőre Gábor –, amit a Thália Télikertben az idei év elején mutattunk be. 

25% a kedvezmény Yasmina Reza: Művészet című, a barátság határait feszegető darabjára, ami a Télikertben látható Nagy Viktorral, Zayzon Zsolttal és Hevesi Lászlóval, és az Álmomban megcsaltál című vígjátékra, amiben a bonyodalmakat tetézi egy nem hétköznapi lakásfelújítási projekt, egy ravasz építési vállalkozó és egy fura, a maga módján zseniális, román vendégmunkás. Az előadás szereplői Csőre Gábor, Gubás Gabi, Zayzon Zsolt, Nagy Viktor, Tóth Eszter és Tamási Zoltán.

Töltődjön fel ősszel is a Thália Színház előadásaival, most kedvezményesen – ezt kár lenne kihagyni!

Színházi Olimpia – Thália nyár

Két vendégelőadás is érkezik a 10. Színházi Olimpia keretében a Thália Színházba: Június 13-án a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának előadása, Vörösmarty Mihály örökérvényű klasszikusa,

Tovább »

Prométheusz‘22

A 10. Színházi Olimpia keretében, június 20-án a Thália Színházba érkezik a Prométheusz‘22 című egyfelvonásos, Kali Ágnes és Tompa Gábor színműve. Az előadás a Nagyszínpadon

Tovább »