fbpx
Thálisa színház logó - fehér

TÁNCPRÓBÁN JÁRTUNK

A Lövések a Broadwayn egyik táncpróbájába kukkantottunk be, ahol éppen Barta Dóra koreográfus irányítja Mórocz Adriennt (a darabbeli Olive-ot) és a tánckart.

Adrienn remek tánctudását már az Egy csók és más semmi című zenés darabunkban is láthatták, amiben partnerével, Hevesi Lászlóval valósították meg bravúrosan Juronics Tamás elképzeléseit.

Most itt az új kihívás…

Olive sztriptíztáncos, de híres színésznő szeretne lenni. Ezért Nick Valenti, a véres kezű New York-i maffiafőnök – aki nem mellesleg teljesen odavan Olive-ért – benyomja a nőt egy készülő Broadway-produkcióba és mellé rendeli első számú gengszterét, Cheech-et, hogy tartsa szemmel őt. Nick csak a halálos következményekkel nem számol.

Az alvilági háborúk közben megszületik az előadás. És a Broadway-premier hatásosabb nem is lehetne: élesben lőnek a színpadon.

A táncpróbáról készült videó itt megtekinthető: https://youtu.be/qqzUL3fc6R0

Szereplők: Szabó Győző, Hevesi László, Ember Márk, Szinetár Dóra m.v., Mórocz Adrienn, Mentes Júlia Virgínia, Szervét Tibor, Nagy Viktor, Szabó Erika, Tamási Zoltán, Hunyadkürti István és Ikotics Milán.

A darab zenei vezetője és karmestere Bolba Tamás, koreográfusa Barta Dóra. Látvány: Freelusion, rendező: Béres Attila.

Bemutató: 2021. szeptember 11. Az előadásra a jegyek már elérhetők!

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »