fbpx

TÁNCPRÓBÁN JÁRTUNK

A Lövések a Broadwayn egyik táncpróbájába kukkantottunk be, ahol éppen Barta Dóra koreográfus irányítja Mórocz Adriennt (a darabbeli Olive-ot) és a tánckart.

Adrienn remek tánctudását már az Egy csók és más semmi című zenés darabunkban is láthatták, amiben partnerével, Hevesi Lászlóval valósították meg bravúrosan Juronics Tamás elképzeléseit.

Most itt az új kihívás…

Olive sztriptíztáncos, de híres színésznő szeretne lenni. Ezért Nick Valenti, a véres kezű New York-i maffiafőnök – aki nem mellesleg teljesen odavan Olive-ért – benyomja a nőt egy készülő Broadway-produkcióba és mellé rendeli első számú gengszterét, Cheech-et, hogy tartsa szemmel őt. Nick csak a halálos következményekkel nem számol.

Az alvilági háborúk közben megszületik az előadás. És a Broadway-premier hatásosabb nem is lehetne: élesben lőnek a színpadon.

A táncpróbáról készült videó itt megtekinthető: https://youtu.be/qqzUL3fc6R0

Szereplők: Szabó Győző, Hevesi László, Ember Márk, Szinetár Dóra m.v., Mórocz Adrienn, Mentes Júlia Virgínia, Szervét Tibor, Nagy Viktor, Szabó Erika, Tamási Zoltán, Hunyadkürti István és Ikotics Milán.

A darab zenei vezetője és karmestere Bolba Tamás, koreográfusa Barta Dóra. Látvány: Freelusion, rendező: Béres Attila.

Bemutató: 2021. szeptember 11. Az előadásra a jegyek már elérhetők!

EGYETLEN KÉRETLEN ÉRINTÉS

Október 29-től lesz látható a Thália Télikertben David Mamet kétszereplős darabja, az Egy jobb világ, mely az egyetemi tanár és egyik diákja közti hatalmi harcról

Tovább »

Találkozzon kedvenceivel!

Október 13-án, 14-én és novemberben szintén két alkalommal: 10-én és 11-én, a Lövések a Broadwayn című előadásunkat követően egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetés keretében, színészeink

Tovább »