fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Találkozzon kedvenceivel!

Október 13-án, 14-én és novemberben szintén két alkalommal: 10-én és 11-én, a Lövések a Broadwayn című előadásunkat követően egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetés keretében, színészeink közreműködésével adunk bepillantást a kulisszák mögé. 

Ha például kíváncsi, hogy Ember Márk hogyan tanult meg szteppelni, Szinetár Dóra milyen „mintákat” használt egy idősebb, kiégett díva megformálásához, Hevesi Lászlónak mi jelentette a legnagyobb kihívást. Hogy Szabó Győzőhöz miért áll közel a gengszter stílus, Mórocz Adrienn miért szereti ezt a szerepet, hogyan zajlott a próbafolyamat – és még sok-sok más érdekességre, itt a helye!

Vásároljon jegyet a felsorolt előadások valamelyikére és vegyen részt ezen a találkozáson kedvenceivel. A közönségtalálkozó időtartama – az előadást követő rövid szünet után – 30-35 perc.  

Október 13-án Ember Márk, Szinetár Dóra, Mórocz Adrienn és Szabó Győző várja Önt – moderátor: Vida Péter.

Október 14-én Ember Márkkal, Szinetár Dórával, Szabó Győzővel és Hevesi Lászlóval beszélget Szabó Erika.

November 10-én Ember Márk, Szinetár Dóra és Mórocz Adrienn mellé csatlakozik Nagy Viktor – a beszélgetést ismét Szabó Erika vezeti.

Végül a november 11-i beszélgetés résztvevői – Szabó Erika irányításával: Ember Márk, Szinetár Dóra, Mórocz Adrienn és Szabó Győző lesznek. 

Egy kis ízelítő a kulisszák mögül itt: https://www.youtube.com/watch?v=1AUzBUSzyww

Bemutattuk…

Március 11-én megérkezett hozzánk is a Farsang – azaz bemutattuk Caragiale ismert, intrikus komédiáját, melynek Hamvai Kornél adott egy teljesen új köntöst. A felhőtlen szórakozást

Tovább »

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »