fbpx

Találkozzon kedvenceivel!

Október 13-án, 14-én és novemberben szintén két alkalommal: 10-én és 11-én, a Lövések a Broadwayn című előadásunkat követően egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetés keretében, színészeink közreműködésével adunk bepillantást a kulisszák mögé. 

Ha például kíváncsi, hogy Ember Márk hogyan tanult meg szteppelni, Szinetár Dóra milyen „mintákat” használt egy idősebb, kiégett díva megformálásához, Hevesi Lászlónak mi jelentette a legnagyobb kihívást. Hogy Szabó Győzőhöz miért áll közel a gengszter stílus, Mórocz Adrienn miért szereti ezt a szerepet, hogyan zajlott a próbafolyamat – és még sok-sok más érdekességre, itt a helye!

Vásároljon jegyet a felsorolt előadások valamelyikére és vegyen részt ezen a találkozáson kedvenceivel. A közönségtalálkozó időtartama – az előadást követő rövid szünet után – 30-35 perc.  

Október 13-án Ember Márk, Szinetár Dóra, Mórocz Adrienn és Szabó Győző várja Önt – moderátor: Vida Péter.

Október 14-én Ember Márkkal, Szinetár Dórával, Szabó Győzővel és Hevesi Lászlóval beszélget Szabó Erika.

November 10-én Ember Márk, Szinetár Dóra és Mórocz Adrienn mellé csatlakozik Nagy Viktor – a beszélgetést ismét Szabó Erika vezeti.

Végül a november 11-i beszélgetés résztvevői – Szabó Erika irányításával: Ember Márk, Szinetár Dóra, Mórocz Adrienn és Szabó Győző lesznek. 

Egy kis ízelítő a kulisszák mögül itt: https://www.youtube.com/watch?v=1AUzBUSzyww

Pignon helyett Boeing!

A 2022. január 26-án és 27-én 19:00 órára meghirdetett Legyen férfi, Monsieur Pignon! előadásunk helyett a szintén nagy sikerű Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban kerül

Tovább »

Januárban elköszön az Egy csók

Januárban utoljára látható Eisemann Mihály – Halász Imre – Békeffi István Egy csók és más semmi című operettje. A romantikus, zenés vígjátékot 2019 októberében mutattuk

Tovább »