fbpx
Thálisa színház logó - fehér

SZÍNPADRA FEL!

Októberben ismét lesznek olyan előadások, melyek után színészeink segítségével lehet a színpadra lépni, bekukkantani kicsit a színfalak mögé.

Október 9-én legújabb bemutatónk, a Killer Joe díszletébe – Ansel, Sharla, Chris és Dottie lepukkant otthonába várjuk az érdeklődőket.

Október 19-én az Álmomban megcsaltál után nézhetik meg közelről, milyen egy luxuslakás a Francia Riviérán.

Október 24-én az ír sírásó, Mick Down várja a bátrakat – na, nem a temetőben – A koponya című előadás után.

Október 27-én megnézhetik, szerintünk, hol laknak a Rettenetes szülők.

Október 30-án pedig egy gazdag, karótnyelt bankár otthona nyílik ki az arra kíváncsiak előtt – reméljük, ez már Bolha a fülbe.

Váltson jegyet a felsorolt előadások valamelyikére, és ha van kedve, jöjjön velünk a produkció után a színpadra – jó lesz!

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »