fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Rettenetesen megbolondultunk!

A Thália Színház április elsején – csak egy napig – ismét kedvezményekkel lepi meg nézőit.  Bolond lenne kihagyni! 

Bolondok napján 20% kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet a Gyilkosság az Orient Expresszen című látványos krimire, amiben Poirot, a híres belga magánnyomozó ered a gyilkos(ok) nyomába. A Lövések a Broadwayn-re, ami Amerika gengszterkorszakát hozza vissza ebben a nagyszabású, zenés produkcióban. Az Álmomban megcsaltál című vígjátékra – na ebben aztán tényleg bolondnak akarja nézni a férj az asszonyát! Az Oscarra, amiben a nagyon is egyforma táskáké a főszerep, de amiből nem hiányozhat az átverés és a romantika sem. A Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című ízig-vérig francia komédiára. Ebben a sármos építész több vasat, illetve nőt tart a tűzben. Átverésből itt sincs hiány, de persze addig jár a korsó a kútra… Szintén 20% kedvezmény jár április elsején a Bolha a fülbe című félreértések vígjátékára – a darabban a bonyodalom legfőbb forrása, hogy két nagyon különböző jellemű ember külsőre úgy hasonlít egymásra, mint két tojás! 

30% kedvezménnyel válthatnak jegyet a Télikert előadásai közül a Közelebb című négyszereplős, egyfelvonásosra, ami négy év történetét öleli fel, és amiben mindenki a boldogságot keresi, és az Egy jobb világ című megtörtént eseményeket feldolgozó kortárs darabra, amiből például az is kiderül, mi történik, amikor az egyetemista lány megérzi a kezében lévő hatalmat.

Továbbá, április elsején 15% kedvezménnyel lehet jegyet váltani az április 9-én bemutatásra kerülő Rettenetes szülőkre  – ez az előadás egy nem szokványos család életébe ad betekintést. Mi történik, amikor egy öngyilkos hajlamokkal küzdő anya, felnőni képtelen fiú, szeretőt tartó, magányos apa és egy, az őrületben rendet vágó nagynéni életébe belecsöppen a fiú vadiúj barátnője? 

Az előadás a Thália Télikertben lesz látható!

Bolondozásra és kedvezményes vásárlásra fel!

Bemutattuk…

Március 24-én nagy sikerrel mutattuk be Csehov legismertebb klasszikusát – Ványa bá címmel, új köntösben. Az előadás főszerepeiben két nagyszerű vendégművész: Görög László és Czakó

Tovább »