fbpx

Rejtélyes viszonyok Hirtling Istvánnal

Feszültség, izgalom, váratlan fordulatok, érzelmi és szellemi hullámvasút – és mindez karnyújtásnyira a nézőktől – mondja Hirtling István a Rejtélyes viszonyok előadásról. Ez egy izgalmas krimi, amelyben két férfi lepleződik le önmaga és egymás előtt is. A közönség legközelebb december 5-én és január 13-án láthatja a darabot az Arizona Stúdióban.
Nehezen találta meg az utat a zárkózott, pökhendi és furcsa író figurájához, aki félretéve minden ellenérzését a házában fogad egy újságírót, hogy interjút adjon.

“Abel Znorkónak nincs egyetlen olyan tulajdonsága sem – kivéve megszállott, őrült szerelme –, amihez fogódzót találtam volna a saját életemben.” – erősítette meg Hirtling István. Kiderül, hogy a messzi szigeten, ahol az író elvonultan él, nem csupán egy interjú készül, hanem egy jól megszervezett találkozás két szerelmes között. Mert a két férfi mellett természetesen ott van a harmadik, a nő. Hogy miként kerül ő a történetbe, és ki az a titokzatos H.M., arra Lábodi Ádám és Hirtling István ad választ..

Elkezdődtek a próbák

Elkezdődtek a Varázslat egy nyáréjszakán próbái. A jövő január 14-én bemutatásra kerülő nagyszínpadi előadást Csizmadia Tibor rendezi.  Tisztelt Nagyérdemű!  A vígjátékok alfája érkezik a budapesti

Tovább »