fbpx

Premier hétvége a Tháliában

Október 11-én, pénteken a Trainspottinggal kezdjük a bemutatók sorát a Thália Télikertben, szombaton pedig a Nagyszínpadon az örökzöld Egy csók és más semmit láthatják kedves nézőink.

Irvine Welsh ikonikus regényét még a kultfilm elkészülése előtt írta színpadra Harry Gibson. A Trainspotting Horváth Csaba rendezésében kerül bemutatásra az új játszóhelyünkön, a Thália Télikertben. Különleges díszlet és koreográfia kíséri a 4 Edinborough-i heroinista életét, akik nem látnak kiutat jelenlegi életükből. Mark (Mózes András) még időnként mintha megpróbálna leszokni, de kísérletei rendre kudarcba fulladnak.
Négy színész – Bán Bálint, Szabó Erika és Szabó Győzőt – tizenkét pokoli és sokszor mégis meghatóan humoros szerepben.

Az Egy csók és más semmi történetét sokan ismerhetik. Sáfrány, a sztárügyvéd – Vida Péter – mindenhez ért, amiben szerelem van. Ahhoz főleg ért, amiben pénz is van. A szerelmesek, sajnos, nemigen értenek egyikhez sem. Például meddig érdemes várni egy házasságban a nászéjszakára? Hányszor találkozzunk véletlenül, hogy biztos legyen: ez a végzet? És milyen bonyodalmat tud megoldani az ember, aki még baleknak is alkalmatlan? A zenés vígjáték szereplői: Mentes Júlia Virginia, Zayzon Zsolt, Hevesi László, Mórocz Andrienn, Molnár Piroska, Gubás Gabi, Nagy Viktor, Tóth Eszter, Hunyadkürti István, Tamási Zoltán, Udvarias Anna m.v.

ISMÉT ELTELT EGY SZÍNHÁZI ÉVAD

Lezártuk a 2021/22-es színházi évadot, már készülünk a következőre. Eseményekkel, bemutatókkal és sok munkával, örömmel és küzdelemmel teli volt az idei évadunk. A Covid-járvány után

Tovább »

A Tháliában biztonságban!

Reméljük, soha nem kerül sor a használatra, de ha baj van, már a Thália Színházban is lehetőségünk van a gyors segítségnyújtásra. Az első 3-5 percben

Tovább »