fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Premier hétvége a Tháliában

Október 11-én, pénteken a Trainspottinggal kezdjük a bemutatók sorát a Thália Télikertben, szombaton pedig a Nagyszínpadon az örökzöld Egy csók és más semmit láthatják kedves nézőink.

Irvine Welsh ikonikus regényét még a kultfilm elkészülése előtt írta színpadra Harry Gibson. A Trainspotting Horváth Csaba rendezésében kerül bemutatásra az új játszóhelyünkön, a Thália Télikertben. Különleges díszlet és koreográfia kíséri a 4 Edinborough-i heroinista életét, akik nem látnak kiutat jelenlegi életükből. Mark (Mózes András) még időnként mintha megpróbálna leszokni, de kísérletei rendre kudarcba fulladnak.
Négy színész – Bán Bálint, Szabó Erika és Szabó Győzőt – tizenkét pokoli és sokszor mégis meghatóan humoros szerepben.

Az Egy csók és más semmi történetét sokan ismerhetik. Sáfrány, a sztárügyvéd – Vida Péter – mindenhez ért, amiben szerelem van. Ahhoz főleg ért, amiben pénz is van. A szerelmesek, sajnos, nemigen értenek egyikhez sem. Például meddig érdemes várni egy házasságban a nászéjszakára? Hányszor találkozzunk véletlenül, hogy biztos legyen: ez a végzet? És milyen bonyodalmat tud megoldani az ember, aki még baleknak is alkalmatlan? A zenés vígjáték szereplői: Mentes Júlia Virginia, Zayzon Zsolt, Hevesi László, Mórocz Andrienn, Molnár Piroska, Gubás Gabi, Nagy Viktor, Tóth Eszter, Hunyadkürti István, Tamási Zoltán, Udvarias Anna m.v.

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »