fbpx

Premier hétvége a Tháliában

Október 11-én, pénteken a Trainspottinggal kezdjük a bemutatók sorát a Thália Télikertben, szombaton pedig a Nagyszínpadon az örökzöld Egy csók és más semmit láthatják kedves nézőink.

Irvine Welsh ikonikus regényét még a kultfilm elkészülése előtt írta színpadra Harry Gibson. A Trainspotting Horváth Csaba rendezésében kerül bemutatásra az új játszóhelyünkön, a Thália Télikertben. Különleges díszlet és koreográfia kíséri a 4 Edinborough-i heroinista életét, akik nem látnak kiutat jelenlegi életükből. Mark (Mózes András) még időnként mintha megpróbálna leszokni, de kísérletei rendre kudarcba fulladnak.
Négy színész – Bán Bálint, Szabó Erika és Szabó Győzőt – tizenkét pokoli és sokszor mégis meghatóan humoros szerepben.

Az Egy csók és más semmi történetét sokan ismerhetik. Sáfrány, a sztárügyvéd – Vida Péter – mindenhez ért, amiben szerelem van. Ahhoz főleg ért, amiben pénz is van. A szerelmesek, sajnos, nemigen értenek egyikhez sem. Például meddig érdemes várni egy házasságban a nászéjszakára? Hányszor találkozzunk véletlenül, hogy biztos legyen: ez a végzet? És milyen bonyodalmat tud megoldani az ember, aki még baleknak is alkalmatlan? A zenés vígjáték szereplői: Mentes Júlia Virginia, Zayzon Zsolt, Hevesi László, Mórocz Andrienn, Molnár Piroska, Gubás Gabi, Nagy Viktor, Tóth Eszter, Hunyadkürti István, Tamási Zoltán, Udvarias Anna m.v.

Elkezdődtek a próbák

Elkezdődtek a Varázslat egy nyáréjszakán próbái. A jövő január 14-én bemutatásra kerülő nagyszínpadi előadást Csizmadia Tibor rendezi.  Tisztelt Nagyérdemű!  A vígjátékok alfája érkezik a budapesti

Tovább »