fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Pótelőadások, jegyvisszaváltás

Kedves Nézőink, a járványügyi vészhelyzet miatt 2020. március 12. – június 21. között elmaradt alábbi előadásainkat szeptembertől folyamatosan pótoljuk:
Alul semmi, Bernd Róza, Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban, Bolha a fülbe, Egy csók és más semmi, Gyilkosság az Orient Expresszen, Legyen férfi, Monsieur Pignon!, Legszebb férfikor, Mr. és Mrs., Művészet, Oscar, Segítség, megnősültem, Trainspotting.

A KORÁBBAN MEGVÁSÁROLT JEGYEK AUTOMATIKUSAN A MEGJELÖLT PÓTELŐADÁSRA ÉRVÉNYESEK, azokkal további teendője nincs. A pótelőadások novemberben is folytatódnak, ha esetleg nem találja új időpontját, további türelmét kérjük, jelezni fogjuk, hogy az előadás műsorra tűzése mikorra várható.

HA MÉGSEM SZERETNÉ MEGNÉZNI A PÓTELŐADÁST, a Gyilkosság az Orient Expresszen jegyeket augusztus 31-ig, a többi előadás jegyeit szeptember 30-ig van lehetősége visszaváltani a jegypénztárban.

A pótelőadásokra esetleg el nem adott vagy felszabaduló jegyeket a szokásos értékesítési csatornáinkon elérhetővé tesszük, így online és személyesen is vásárolhatnak majd.

ALÁBBI ELŐADÁSAINKAT NEM TUDJUK PÓTOLNI, kérjük váltsák vissza őket személyesen a jegypénztárban, várjuk Önöket nyitvatartási időben!

A férfiagy – avagy nincs itt valami ellentmondás?
A gyáva
A kulcslyukon át
A rézerdő lakói
Brass Cirkusz
Ennyit tudtunk segíteni – Szálinger Balázs-Szűcs Krisztián
Fekete pálmafák – Simon Márton-Henri Gonzo
Garzonpánik
Grönholm-módszer
Jóéjt, szomszéd!
Ketten egyedül
Mulatság
Patália – „Igen a nemek közt”
Pöttyös Panni az iskolában
Rejtélyes viszonyok
Telefondoktor
Teljes lényeddel
Világszép nádszálkisasszony

BÉRLETES nézőinknek lehetőséget biztosítunk, hogy az elmaradó előadásokat egy későbbi időpontban megtekinthessék. Amennyiben az előadást nem tudjuk pótolni (A férfiagy, A kulcslyukon át, Ketten egyedül), helyette más, a bérletben nem szereplő előadást ajánlunk. A fel nem használt/részben felhasznált/bérletek érvényességét 2020. december 31-ig meghosszabbítjuk. Bérletet és bérletes jegyet visszaváltani nem tudunk. Az elmaradó előadásokra beváltott bérletes jegyeket 2020. október 31-ig tudják majd átcseréltetni.

A már megvásárolt Thália AJÁNDÉKKÁRTYÁK érvényességi idejét 2020. december 31-ig meghosszabbítjuk.

INFORMÁCIÓ AZOK SZÁMÁRA, AKIK ONLINE VISSZAVÁLTOTTÁK A JEGYÜKET:

A jegyek kezelését végző Interticket Kft. az előadás dátumát követő 60 nappal (a májusi és júniusi Gyilkosság az Orient Expresszen előadások esetében 30 nappal) összesíti a beérkező visszaváltási kérelmeket, és továbbítja a bank felé. A bank ezután 30 napon belül, minden további értesítés nélkül jóváírja az összeget. Ha az előadás dátumát követő 90 napban nem érkezett meg bankszámlájára az összeg, kérjük hívja az Interticket ügyfélszolgálatát, hogy segíthessenek: 06 1 266 0000.

Köszönjük szépen türelmüket és hűségüket, melyet színházunk iránt tanúsítottak a vészhelyzet időszakában!

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »