fbpx

ÖTPERCES és EGYSMÁS

CSAK ÖNÖKNEK!

Hamarosan két videósorozat indul – ÖTPERCES és EGYSMÁS címmel –, melyek a színház honlapján, Facebook-oldalán és a YouTube-on lesznek láthatók.
Az anyagok színészeink közreműködésével készülnek: kedves saját történetek és érdekességek, melyek a színfalak mögött történnek.
Csak Önöknek!

Az ÖTPERCES-ben egy műsorvezető – Szabó Erika és Csőre Gábor felváltva töltik majd be ezt a szerepet – két művésszel egy témát jár körbe.
Az első videókból kiderül például, hogy ki az egyik legsikeresebb fogyókúrázó és kinek az állóképességére lehet mindig számítani. Megtudhatjuk, hogy ment az ismerkedés kamaszként. Mit gondolnak művészeink, régen, vagy most az online térben könnyebb a társkeresés? Hogyan működik jól együtt két kolléga, ha az egyik tervezgetős a másik inkább spontán? És még sok érdekességre számíthatnak az ÖTPERCES-ben, ha követnek minket.

Amíg az ÖTPERCES egy téma körül kalandozó, műsorvezetőink által irányított beszélgetés, addig az EGYSMÁS-ban nagyobb hangsúlyt kap az improvizáció – itt egy kalapból kihúzott szó lesz a beszélgetés indítója. Minden, ami a szóról először (vagy azután) a művész eszébe jut.

Februártól tartsanak tehát velünk!

 

(Kép forrása: Gerd Altmann fotója, Pixabay)

Elkezdődtek a próbák

Elkezdődtek a Varázslat egy nyáréjszakán próbái. A jövő január 14-én bemutatásra kerülő nagyszínpadi előadást Csizmadia Tibor rendezi.  Tisztelt Nagyérdemű!  A vígjátékok alfája érkezik a budapesti

Tovább »