fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek!

Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Március 6-9-ig kedvezménnyel kínáljuk bizonyos előadásainkat!

Váltson jegyet most legújabb nagyszínpadi produkcióinkra (Farsang és Varázslat egy nyáréjszakán) online, vagy személyesen a színház jegyértékesítő pontjain, akár 15% kedvezménnyel:

Farsang

Szerelem, megcsalás, egy köteg farsangi álarc és egy fergeteges bosszú a Thália Színház Nagyszínpadán Vida Péter, Gubás Gabi, Szabó Erika és Csőre Gábor főszereplésével.

Varázslat egy nyáréjszakán

Shakespeare mai nyelven, új, prózai fordításban szól nekünk a szerelemről, úgy, ahogyan csak ő tud. Az előadás főszerepében Szervét Tibort, Csarnóy Zsuzsannát, Ember Márkot, Jámbor Nándort, Mórocz Adrient, Tóth Esztert – és Pukk, a csínytevő manó szerepében Molnár Piroskát láthatják.

Nézze meg a Gyilkosság az Orient Expresszen című nagyszabású produkciónkat, akár 10% kedvezménnyel!

Válogasson kedvére a Thália Télikert kiváló előadásaiból! Most az összes hétfő, kedd, szerda és csütörtök napokra meghirdetett produkciónkat 15% kedvezménnyel kínáljuk!

Továbbá, a Művészet és a Közelebb című előadásaink összes meghirdetett időpontjára 25%-kal válthat olcsóbban jegyet.

Nincs még húsvéti programja? Nézze meg kínálatunkat! Kivételes ajánlatunk húsvét vasárnapra és hétfőre szól. Március 6-9-ig 10% kedvezménnyel válthat jegyet az évad legkacagtatóbb előadására, a Komédia egy bankrablásról című nagy sikerű produkcióra és a Killer Joe című feketekomédiára.

A kedvezményes vásárlási lehetőség tovább folytatódik március 9. és 12. között, de ezeken a napokon kizárólag személyesen, az Allee Bevásárlóközpontban, színházunk jegyértékesítési pontján van mód erre. Itt a kedvezményeken kívül ajándékokkal is készülünk! Kövessen minket Facebook-oldalunkon friss információkért.

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »