fbpx

Nézői Tájékoztató

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az érvényben lévő kormányrendeletnek megfelelően a december végéig meghirdetett összes előadásunk elmarad. A jegyek visszaválthatók. 

Ha online vásárolta jegyeit a www.thalia.hu vagy a www.jegy.hu oldalon, jegyértékesítő partnerünk, az Interticket Kft. automatikusan megindítja a visszatérítési folyamatot, ezzel további teendőjük nincs. A vásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a banki szolgáltató külön értesítés nélkül jóváírja Önnek az összeget. Online vásárolt jegyeit a jegypénztárban nem áll módunkban visszaváltani.

Személyesen vásárolt jegyeit (jegypénztárban, közönségszolgálaton, közönségszervezőtől vásárolt jegyek) a Thália Színház jegypénztárában válthatja vissza december 20-ig hétköznapokon 10-18 óra, hétvégén 14-18 óra között.

A 2020. december 31-ig felhasználható Ajándékkártyák érvényességi idejét 1 évvel meghosszabbítjuk.

Vigyázzanak magukra, jó egészséget kívánunk!

Adventi meglepetések

Újra elérkezett az adventi időszak, amikor már az ünnepekre gondolunk, készülünk a karácsonyra. Elkészítjük, vagy beszerezzük az adventi koszorút, amit négy gyertya díszít egy-egy fogalmat

Tovább »

Színházunkba új munkatársakat keresünk

Világosító tárunkba: A legkorszerűbb, új világítástechnikai eszközökkel felszerelt színházi játszóhelyeink üzemeltetéséhez keresünk világosító munkatársakat. Ha szorgalmas vagy, és nyitott az új technológiák megismerésére, nálunk a

Tovább »