fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Nézői Tájékoztató

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az érvényben lévő kormányrendeletnek megfelelően a december végéig meghirdetett összes előadásunk elmarad. A jegyek visszaválthatók. 

Ha online vásárolta jegyeit a www.thalia.hu vagy a www.jegy.hu oldalon, jegyértékesítő partnerünk, az Interticket Kft. automatikusan megindítja a visszatérítési folyamatot, ezzel további teendőjük nincs. A vásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a banki szolgáltató külön értesítés nélkül jóváírja Önnek az összeget. Online vásárolt jegyeit a jegypénztárban nem áll módunkban visszaváltani.

Személyesen vásárolt jegyeit (jegypénztárban, közönségszolgálaton, közönségszervezőtől vásárolt jegyek) a Thália Színház jegypénztárában válthatja vissza december 20-ig hétköznapokon 10-18 óra, hétvégén 14-18 óra között.

A 2020. december 31-ig felhasználható Ajándékkártyák érvényességi idejét 1 évvel meghosszabbítjuk.

Vigyázzanak magukra, jó egészséget kívánunk!

Bemutattuk…

Március 11-én megérkezett hozzánk is a Farsang – azaz bemutattuk Caragiale ismert, intrikus komédiáját, melynek Hamvai Kornél adott egy teljesen új köntöst. A felhőtlen szórakozást

Tovább »

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »