fbpx

Nézői Tájékoztató

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az érvényben lévő kormányrendeletnek megfelelően a december végéig meghirdetett összes előadásunk elmarad. A jegyek visszaválthatók. 

Ha online vásárolta jegyeit a www.thalia.hu vagy a www.jegy.hu oldalon, jegyértékesítő partnerünk, az Interticket Kft. automatikusan megindítja a visszatérítési folyamatot, ezzel további teendőjük nincs. A vásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a banki szolgáltató külön értesítés nélkül jóváírja Önnek az összeget. Online vásárolt jegyeit a jegypénztárban nem áll módunkban visszaváltani.

Személyesen vásárolt jegyeit (jegypénztárban, közönségszolgálaton, közönségszervezőtől vásárolt jegyek) a Thália Színház jegypénztárában válthatja vissza december 20-ig hétköznapokon 10-18 óra, hétvégén 14-18 óra között.

A 2020. december 31-ig felhasználható Ajándékkártyák érvényességi idejét 1 évvel meghosszabbítjuk.

Vigyázzanak magukra, jó egészséget kívánunk!

ISMÉT ELTELT EGY SZÍNHÁZI ÉVAD

Lezártuk a 2021/22-es színházi évadot, már készülünk a következőre. Eseményekkel, bemutatókkal és sok munkával, örömmel és küzdelemmel teli volt az idei évadunk. A Covid-járvány után

Tovább »

A Tháliában biztonságban!

Reméljük, soha nem kerül sor a használatra, de ha baj van, már a Thália Színházban is lehetőségünk van a gyors segítségnyújtásra. Az első 3-5 percben

Tovább »