fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Ne maradjon le!

A márciusi műsorunkban ismét jönnek a nagyszínpadi kedvencek!

Alul semmi

A tavalyi év végén 150. jubileumát ünneplő előadás tovább hasít. Figyelem! A jegyek gyorsan fogynak, most kell lecsapni rájuk! Ezzel az előadással nem tud mellényúlni – legyen egy csajos meglepetésbuli egyik eleme, vagy csak egy kettesben eltöltött felhőtlen színházi este programja – mindenképpen jó választás!

Komédia egy bankrablásról

A tavaly ősszel bemutatott replika előadás rögtön a közönség kedvence lett. A fél város erről beszél – különleges, pörgős és nagyon vicces! Pont erre van szüksége, ha nem szeretne tovább bekuckózva a tévé előtt punnyadni és fel szeretné rázni kicsit magát.

Gyilkosság az Orient Expresszen

Erről az előadásról pár mondatban nem is lehet beszélni. A kiváló Agatha Christie regényéből készült színpadi adaptáció tényleg olyan! Látványos, nagyszabású, magával ragadja és viszi a nézőt – a vonat jön a színpadon és száguldanak az események…

Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban

A kedves francia komédia is túl van már a 200. előadáson, de nem lehet vele betelni. A sármos építész és kissé balfácán barátja újra és újra elrabolja a nézők szívét – miközben könnyesre nevettetik őket!

Oscar

Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon. Nálunk Nagy Viktor játssza kiválóan a pénzéhségtől és a követhetetlen táskacseréktől szinte megtébolyult, dúsgazdag, ám rettenetes ízléssel megáldott figurát.

Legszebb férfikor

Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen. A volt oxfordi kollégisták húszéves osztálytalálkozóján (szinte) minden megtörténhet. A mulatságos, bohózattá gyorsuló előadás remek gyógymód a rosszkedv ellen.

Álmomban megcsaltál

Adott egy sármos tévésztár, egy gazdag ara és egy vágyakozó harmadik. Használ egy kapcsolatnak a féltékenység? Árt egy kapcsolatnak a megcsalás? El lehet menni a „nagy Ő” mellett? Kétszer is? Az előadásból minden kiderül, vagy nem – döntse el Ön!

Varázslat egy nyáréjszakán

A Thália Színház legújabb előadása.

…és boldogan élnének Athénban, olajfákkal, meg sok kis görög poronttyal, amíg meg nem halnak. De Lüszandrosz és Hermia boldogságát már a kezdetek kezdetén fúrja, aki tudja:

  • egy fenyegető após, aki másnak szánja a lányát
  • egy felesége rokonságát lemészároló, amúgy emberarcú athéni király
  • egy szerelmes harmadik
  • egy negyedik, aki szerelmes a harmadikba.

A pár úgy dönt hát, hogy világgá szöknek – útjuk pedig egy sötét athéni erdőn át vezet. Itt azonban nő a fenti lista, mert a nyári napfordulónak éjszakáján trükkös manók és csalfa tündérek, bajkeverő szelek és szerelmi szérumok sodorják őket egyre messzebb a szabadságtól – meg egymástól…

Jegyek elérhetők: https://thalia.hu/jegyek-musor/

Színházi Olimpia – Thália nyár

Két vendégelőadás is érkezik a 10. Színházi Olimpia keretében a Thália Színházba: Június 13-án a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának előadása, Vörösmarty Mihály örökérvényű klasszikusa,

Tovább »

Prométheusz‘22

A 10. Színházi Olimpia keretében, június 20-án a Thália Színházba érkezik a Prométheusz‘22 című egyfelvonásos, Kali Ágnes és Tompa Gábor színműve. Az előadás a Nagyszínpadon

Tovább »