fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Luca-napi kedvezmények – december 13-14.

Luca napja a karácsonyi ünnepkör része, ezért az idén is erre az időszakra időzítettük a karácsony előtti, utolsó kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget. A Luca-napi kedvezmény idén két napig tart: december 13-án és 14-én.

Luca napján tilos fonni, sütni, mosni, és kölcsönadni sem tanácsos. Ezen a napon különösen a boszorkányok rontása ellen kell védekezni, és ezen a napon kezdik el faragni a Luca-széket is, aminek szentestére kell elkészülnie… A Luca nap tehát, egyben a karácsony közeledtét is jelzi. Mindenkiben megfogalmazódik a kérdés: milyen ajándékot adhatnék, ami örömet okoz? Mi ebben szeretnénk segíteni.

December 13-án és 14-én – az idei évben utolsó alkalommal – kedvezményesen lehet jegyeket vásárolni különböző előadásainkra.

20% kedvezményt adunk a Közelebb és a Művészet összes meghirdetett előadására.

15% kedvezményt az Oscar, a Bolha a fülbe, az Álmomban megcsaltál, A koponya, a Gyilkosság az Orient Expresszen és a Rettenetes szülők, hétköznapra kiírt előadásaira (hétfő-csütörtök).

10%-ot a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban és a Killer Joe hétköznapra meghirdetett előadásaira (hétfő-csütörtök).

5% a kedvezmény a Komédia egy bankrablásról, a Varázslat egy nyáréjszakán és a Legszebb férfikor hétköznapi előadásaira (hétfő-csütörtök).

5% kedvezményt adunk a Killer Joe és A koponya hétvégi előadásaira.

Jegyek/műsor: https://thalia.hu/jegyek-musor/

Jó vásárlást kívánunk!

Színházi Olimpia – Thália nyár

Két vendégelőadás is érkezik a 10. Színházi Olimpia keretében a Thália Színházba: Június 13-án a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának előadása, Vörösmarty Mihály örökérvényű klasszikusa,

Tovább »

Prométheusz‘22

A 10. Színházi Olimpia keretében, június 20-án a Thália Színházba érkezik a Prométheusz‘22 című egyfelvonásos, Kali Ágnes és Tompa Gábor színműve. Az előadás a Nagyszínpadon

Tovább »