fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Két új darabot kezdtünk el próbálni

Javában tart színházunkban a Vidéki Színházak Fesztiválja, melyre kilenc előadás látogat el a hét folyamán, de társulatunk tagjai sem pihennek. Augusztus 28-tól próbáljuk a Trainspottingot, szeptember 2-án pedig elkezdődtek az Egy csók és más semmi próbái.

Irwine Welsh regényéből 1996-ban kultikussá vált film is készült, sőt a folytatás, a Trainspotting 2 is nagy siker volt. Az előadás rendezője Horváth Csaba, játsszák: Bán Bálint, Mózes András, Szabó Erika és Szabó Győző. Bemutató: 2019. október 11.

A szintén már klasszikussá vált Egy csók és más semmi című romantikus, zenés komédiát október 12-én láthatják először nézőink a Nagyszínpadon. Az előadás szereplői: Hevesi László, Mentes Júlia Virginia, Zayzon Zsolt – ők hárman ettől az évadtól a Thália Színház művészeinek csapatát erősítik –, Gubás Gabi, Hunyadkürti István, Molnár Piroska, Mórocz Adrienn, Nagy Viktor, Tamási Zoltán, Tóth Eszter és Vida Péter. Az előadás rendezője Juronics Tamás.

 

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »