fbpx

Két új darabot kezdtünk el próbálni

Javában tart színházunkban a Vidéki Színházak Fesztiválja, melyre kilenc előadás látogat el a hét folyamán, de társulatunk tagjai sem pihennek. Augusztus 28-tól próbáljuk a Trainspottingot, szeptember 2-án pedig elkezdődtek az Egy csók és más semmi próbái.

Irwine Welsh regényéből 1996-ban kultikussá vált film is készült, sőt a folytatás, a Trainspotting 2 is nagy siker volt. Az előadás rendezője Horváth Csaba, játsszák: Bán Bálint, Mózes András, Szabó Erika és Szabó Győző. Bemutató: 2019. október 11.

A szintén már klasszikussá vált Egy csók és más semmi című romantikus, zenés komédiát október 12-én láthatják először nézőink a Nagyszínpadon. Az előadás szereplői: Hevesi László, Mentes Júlia Virginia, Zayzon Zsolt – ők hárman ettől az évadtól a Thália Színház művészeinek csapatát erősítik –, Gubás Gabi, Hunyadkürti István, Molnár Piroska, Mórocz Adrienn, Nagy Viktor, Tamási Zoltán, Tóth Eszter és Vida Péter. Az előadás rendezője Juronics Tamás.

 

ISMÉT ELTELT EGY SZÍNHÁZI ÉVAD

Lezártuk a 2021/22-es színházi évadot, már készülünk a következőre. Eseményekkel, bemutatókkal és sok munkával, örömmel és küzdelemmel teli volt az idei évadunk. A Covid-járvány után

Tovább »

A Tháliában biztonságban!

Reméljük, soha nem kerül sor a használatra, de ha baj van, már a Thália Színházban is lehetőségünk van a gyors segítségnyújtásra. Az első 3-5 percben

Tovább »