fbpx
Thálisa színház logó - fehér

KÉT KOPONYÁÉRT EGY PÓLÓT IS ADUNK!

Vásároljon két jegyet A koponya című előadásunkra és mi vásárlását egy az előadáshoz kapcsolódó pólóval jutalmazzuk! Az ajándék személyes vásárláskor azonnal átvehető, online vásárlás esetén a jegy bemutatásával, a Thália Színház jegypénztárában, nyitvatartási idő alatt.

Február 18-án mutatjuk be Martin McDonagh művét, mely hazai színpadon még sosem volt látható. Az előadást rendezőként Zayzon Zsolt jegyzi.

A történet egy Ír kisvárosban játszódik, ahol a temetőben véges a sírhelyek száma, ezért évről évre helyet kell csinálni a frissen elhunytaknak. Mick Dowd feladata, hogy ezt elvégezze; s mindez nem is jelent neki gondot, amíg nem válik személyesen érintetté az ügyben. Barátai és ellenségei egyaránt mellette vannak ebben a nehéz időszakban; a baj csak az, hogy nem tudni, ki melyik szerepet tölti be a férfi életében…

A cselekmény szereplői a jókedélyű, leleményes Mary, aki becsület tekintetében részrehajló, de bűneit minden héten meggyónja. Mick, az özvegy sírásó, aki feleségét hét és fél éve veszítette el egy szerencsétlen balesetben. A fiatal Mairtin, aki kedveli a karácsonyi dalokat, diszkóba jár és szereti a focit és Thomas, a rend őre, aki sosem hagyja figyelmen kívül az apró részleteket.

Szereplők: Vida Péter, Molnár Piroska, Balaskó Bence e.h. és Csőre Gábor.

Pólóakciónk más akciókkal is összevonható, de a készlet erejéig érvényes!

Bemutattuk…

Március 24-én nagy sikerrel mutattuk be Csehov legismertebb klasszikusát – Ványa bá címmel, új köntösben. Az előadás főszerepeiben két nagyszerű vendégművész: Görög László és Czakó

Tovább »