fbpx

KERESSEN MINKET A POZSONYI PIKNIKEN!

Idén ismét megrendezésre kerül a sokak által kedvelt Pozsonyi Piknik az Újlipótvárosban! Mi is ott leszünk! Keressék a Thália Színház kitelepülő-sátrát a Jászai Mari tér és a Szent István park között!

Szeptember 3-án 10:00-21:00-ig sok szeretettel, különleges ajándékokkal, művészeinkkel és évadnyitó kedvezménnyel várjuk az érdeklődőket. 

Aznap a helyszínen és online egyaránt 5-15%-os kedvezménnyel kínáljuk a jegyeket a Thália Színház összes elérhető előadására. 

Találkozhat színházunk művészeivel, akik a helyszínen dedikálnak – kövessék Facebook-oldalunkat, ahol pontos tájékoztatást kaphatnak arról, hogy ki, mikor lesz megtalálható a sátrunknál. 

Piknikezzen velünk, találkozzunk szeptember első szombatján!

THÁLIA ŐSZ

Figyelem! Utolsó lehetőség az ősz elején!  Szeptember 14-én és 15-én 5-25%-os kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet a Thália Színház kiírt előadásaira online és a színház jegyértékesítési pontjain

Tovább »

KELL EGY JÓ CSAPAT!

Legyen szó egy jól kivitelezett bankrablásról, egy fergeteges komédiáról, vagy akár egy jó hangulatú plakátfotózásról, a siker titka mindig az, hogy kell hozzá egy jó

Tovább »