fbpx
Thálisa színház logó - fehér

KERESSEN MINKET A POZSONYI PIKNIKEN!

Idén ismét megrendezésre kerül a sokak által kedvelt Pozsonyi Piknik az Újlipótvárosban! Mi is ott leszünk! Keressék a Thália Színház kitelepülő-sátrát a Jászai Mari tér és a Szent István park között!

Szeptember 3-án 10:00-21:00-ig sok szeretettel, különleges ajándékokkal, művészeinkkel és évadnyitó kedvezménnyel várjuk az érdeklődőket. 

Aznap a helyszínen és online egyaránt 5-15%-os kedvezménnyel kínáljuk a jegyeket a Thália Színház összes elérhető előadására. 

Találkozhat színházunk művészeivel, akik a helyszínen dedikálnak – kövessék Facebook-oldalunkat, ahol pontos tájékoztatást kaphatnak arról, hogy ki, mikor lesz megtalálható a sátrunknál. 

Piknikezzen velünk, találkozzunk szeptember első szombatján!

Színházi Olimpia – Thália nyár

Két vendégelőadás is érkezik a 10. Színházi Olimpia keretében a Thália Színházba: Június 13-án a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának előadása, Vörösmarty Mihály örökérvényű klasszikusa,

Tovább »

Prométheusz‘22

A 10. Színházi Olimpia keretében, június 20-án a Thália Színházba érkezik a Prométheusz‘22 című egyfelvonásos, Kali Ágnes és Tompa Gábor színműve. Az előadás a Nagyszínpadon

Tovább »