fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Kedvezmények – nem csupán édesanyáknak!

Kedvezmények – nem csupán édesanyáknak!

Anyák napja alkalmából természetesen az édesanyáknak is szeretnénk kedveskedni, de nem csupán nekik szól májusi akciónk.

Május 2-5-ig különböző konstrukciókban 10-50% kedvezménnyel lehet jegyet vásárolni a Thália Színház és a Thália Télikert bizonyos előadásaira. Nem látta még a Komédia egy bankrablásról című könnyekig kacagtató és látványos produkciónkat? Esetleg elszabadulna kicsit és megnézné a gyerekek nélkül A nagy kézrablást, a Farsangot, vagy a Művészetet? Nincs programja pünkösdre? Segítünk!

Vásároljon jegyet a Komédia egy bankrablásról hétvégi előadásainak valamelyikére (május 12. 13. 14.), vagy a Gyilkosság az Orient Expresszen hétvégi előadásainak valamelyikére (május 26. 27. 28.), és megnézheti 50% kedvezménnyel a Farsang, vagy a Varázslat egy nyáréjszakán című vígjátékot!

Továbbá, 10% a kedvezmény a Komédia egy bankrablásról hétköznapi (május 10. és 11.) előadásaira és a Gyilkosság az Orient Expresszen pünkösdhétfői (május 29.) előadására.

Szintén 10% kedvezménnyel lehet jegyet váltani A nagy kézrablás című fekete komédia összes meghirdetett előadására.

20%-kal kedvezőbb áron kínáljuk a Varázslat egy nyáréjszakán, a Farsang és az Álmomban megcsaltál című vígjátékok összes meghirdetett előadását.

25%-ot takaríthat most meg, ha a Művészet, a Közelebb, vagy a Rettenetes szülők című előadások valamelyikét választja.

Jó válogatást, jó szórakozást kívánunk!

Színházi Olimpia – Thália nyár

Két vendégelőadás is érkezik a 10. Színházi Olimpia keretében a Thália Színházba: Június 13-án a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának előadása, Vörösmarty Mihály örökérvényű klasszikusa,

Tovább »

Prométheusz‘22

A 10. Színházi Olimpia keretében, június 20-án a Thália Színházba érkezik a Prométheusz‘22 című egyfelvonásos, Kali Ágnes és Tompa Gábor színműve. Az előadás a Nagyszínpadon

Tovább »