fbpx

JANUÁR 23-ÁN BÚCSÚZIK A HŐSTENOR

A Szervét Tibor és Vida Péter főszereplésével bemutatott amerikai bohózat 2014. október 11-én került először színre a Thália Színház Nagyszínpadán… A Réthly Attila által jól megkomponált kavarodás nem ígért többet könnyed szórakozásnál, A hőstenor pont ezt nyújtotta a közönségnek az elmúlt években.

A kedves történetet, miszerint a clevelandi operaházba Otello szerepére érkező világsztár, Tito Merelli helyére be kell ugrani, és az utolsó pillanatban a lámpalázas Max – az igazgató titkára – az egyetlen elérhető tenorista, jó volt nézni és jó volt játszani.

Ken Ludwig bohózata a londoni West End és a Broadway szenzációs sikereként megkapta a legjobb vígjátéknak járó Olivier- és a legjobb darabnak járó Tony-díjat. A Thália Színház közönségének több mint öt évig volt az egyik kedvence.

ISMÉT ELTELT EGY SZÍNHÁZI ÉVAD

Lezártuk a 2021/22-es színházi évadot, már készülünk a következőre. Eseményekkel, bemutatókkal és sok munkával, örömmel és küzdelemmel teli volt az idei évadunk. A Covid-járvány után

Tovább »

A Tháliában biztonságban!

Reméljük, soha nem kerül sor a használatra, de ha baj van, már a Thália Színházban is lehetőségünk van a gyors segítségnyújtásra. Az első 3-5 percben

Tovább »