fbpx

JANUÁR 23-ÁN BÚCSÚZIK A HŐSTENOR

A Szervét Tibor és Vida Péter főszereplésével bemutatott amerikai bohózat 2014. október 11-én került először színre a Thália Színház Nagyszínpadán… A Réthly Attila által jól megkomponált kavarodás nem ígért többet könnyed szórakozásnál, A hőstenor pont ezt nyújtotta a közönségnek az elmúlt években.

A kedves történetet, miszerint a clevelandi operaházba Otello szerepére érkező világsztár, Tito Merelli helyére be kell ugrani, és az utolsó pillanatban a lámpalázas Max – az igazgató titkára – az egyetlen elérhető tenorista, jó volt nézni és jó volt játszani.

Ken Ludwig bohózata a londoni West End és a Broadway szenzációs sikereként megkapta a legjobb vígjátéknak járó Olivier- és a legjobb darabnak járó Tony-díjat. A Thália Színház közönségének több mint öt évig volt az egyik kedvence.

JUBILÁLUNK!

Két előadásunk sikersorozatát is ünnepelhetjük decemberben. December 3-án a 150. előadásához érkezik az Alul semmi. A legendás film színpadi változatát 2015 októberében mutattuk be, és

Tovább »

BLACK FRIDAY A THÁLIÁBAN!

Hamarosan itt a várva várt nap, a „fekete péntek” – november 25-én, csak egy napig ismét lehet kedvezménnyel jegyeket vásárolni! November 25-én 30% kedvezménnyel kínáljuk

Tovább »