fbpx
Thálisa színház logó - fehér

ITT A PLAKÁT, HAMAROSAN JÖN AZ ELŐADÁS IS

Elkészült a Varázslat egy nyáréjszakán plakátja, rajta pedig nem más, mint Pukk látható.

A ravasz manót, szerelmi szérumok keverőjét, Shakespeare örökzöld, romantikus vígjátékában láthatják majd viszont, ami színházunkban Varázslat egy nyáréjszakán címmel, új, prózai fordításban kerül színre a Nagyszínpadon, január 14-én.

Az előadásban Thészeuszt, Athén szigorú királyát és Oberont, a féltékeny tündérkirályt Szervét Tibor, Hippolütét, a király feleségét és Titánia tündérkirálynőt Csarnóy Zsuzsanna játssza.

Oberon udvari manója Pukk, Molnár Piroska. Lüszandrosz, a hősszerelmes sztáralkat Ember Márk lesz. Hermia, Lüszandrosz szerelme pedig Mórocz Adrienn.

Demetrioszt, az apóskedvenc vőlegényt Jámbor Nándor alakítja. Heléna, aki Demetrioszt akarja,Tóth Eszter.

További szerepekben: Hunyadkürti István, Tamási Zoltán, Zayzon Zsolt, Bokor Barna, Bede-Fazekas Szabolcs, Domokos László és Mózes András lesz látható.

Az előadás díszletét Horesnyi Balázs, jelmezeit Velich Rita tervezte, a zenéért Fekecs Ákos felel. A mű Székely Csaba fordításában, Csizmadia Tibor rendezésében kerül színre.

Színházi Olimpia – Thália nyár

Két vendégelőadás is érkezik a 10. Színházi Olimpia keretében a Thália Színházba: Június 13-án a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának előadása, Vörösmarty Mihály örökérvényű klasszikusa,

Tovább »

Prométheusz‘22

A 10. Színházi Olimpia keretében, június 20-án a Thália Színházba érkezik a Prométheusz‘22 című egyfelvonásos, Kali Ágnes és Tompa Gábor színműve. Az előadás a Nagyszínpadon

Tovább »