fbpx
Thálisa színház logó - fehér

HÚSZ MAKETTBŐL ÁLLÓ KIÁLLÍTÁS NYÍLIK A THÁLIA TÉLIKERTBEN 2020. FEBRUÁR 24-ÉN

Bagossy Levente Jászai Mari-díjas díszlettervező színházi díszletterveinek makettjeiből nyílik kiállítás a Thália Télikertben február 24-én 18:00 órakor. A kiállítás ingyenesen tekinthető meg előadásnapokon 18:00 és 20:00 óra között.

Alig van olyan fővárosi színház, ahol ne találkozott volna a közönség Bagossy Levente díszleteivel. A kiállításon az egyes tervek aprólékosan kidolgozott miniatűr makett formájában láttatják a tervező elképzeléseit, melyek az előadások színrevitelét megelőzően készültek.

Bagossy Levente tanulmányait a Pécsi Művészeti Szakközépiskola tervezőgrafika szakán kezdte, később a Magyar Képzőművészeti Egyetemen tervezőgrafika szakos hallgatója lett, ahol a mesterképző szakot is elvégezte. Mellette – ugyanott – Díszlet-jelmez szakon is tanult. Jelenleg több vidéki és budapesti színházban is dolgozik díszlettervezőként. 2019-ben elnyerte az év díszlettervezőjének járó elismerést.

A kiállítás 2020. május 31-ig látható.

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »