fbpx

HALLOWEENI MEGLEPETÉSEK A THÁLIÁBAN!

A Thália Színházban október 24-30-ig meglepetésekkel várjuk Nézőinket – lesznek kulisszajárások (okt. 24. és 30.), sorsolás, ajándékok – és október 26-28-ig lehetőség a kedvezményes jegyvásárlásra!

Október 24-én – A koponya című előadás után – pólókat és egy, a színészeink által dedikált kellék-koponyát sorsolunk ki nézőink között, valamint az érdeklődőket színészeink segítségével kulisszajárásra visszük.

Váltson jegyet az előadásra és találkozzon Molnár Piroskával, Vida Péterrel, Csőre Gáborral és Balaskó Bencével az előadás díszletében! Vagy Ön lehet az a szerencsés, aki a dedikált koponyát hazaviheti?

Október 30-án – a Bolha a fülbe előadásunk után – szintén hívjuk azokat, akik művészeinkkel lépnének nagyszínpadunk deszkáira. Továbbá minden Nézőnknek, aki az előadás szünetében jegyet vásárol jegypénztárunkban, az aktuális kedvezmény mellé ajándékba adunk egy pólót is.

Nem maradhatnak el a halloweeni kedvezmények sem október 26. és 28. között:

10% bevezető kedvezménnyel kínáljuk most a Varázslat egy nyáréjszakán című, 2023. január 14-én bemutatásra kerülő darabunkat. A vígjátékok alfája, Shakespeare Szentivánéji álma új címmel, új, prózai fordításban bizonyítja, hogy ötszáz éve semmi nem változott: ha beköszönt Szent Iván éjjele, és jön a szerelem, jönnek a vágyak és érzékek, ellenük sem tündér, sem manó, sem ember nem tehet semmit. Az előadás főszerepében Szervét Tibort, Csarnóy Zsuzsannát, Ember Márkot, Jámbor Nándort, Mórocz Adrient, Tóth Esztert – és Pukk, a csínytevő manó szerepében Molnár Piroskát láthatják.

További kedvezmények:

– 25% Művészet, Álmomban megcsaltál, Illatszertár

– 15% A koponya, Rettenetes szülők

– 10-15% Gyilkosság az Orient Expresszen

– 10% Oscar, Bolha a fülbe, Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban

– 5% Alul semmi, Komédia egy bankrablásról, Killer Joe

A nagyszínpadi produkcióinkról itt tájékozódhatnak: https://thalia.hu/nagyszinpad/

A Télikert műsora itt érhető el: https://thalia.hu/telikert/telikert-eloadasok/

Várjuk Önöket!

Elkezdődtek a próbák

Elkezdődtek a Varázslat egy nyáréjszakán próbái. A jövő január 14-én bemutatásra kerülő nagyszínpadi előadást Csizmadia Tibor rendezi.  Tisztelt Nagyérdemű!  A vígjátékok alfája érkezik a budapesti

Tovább »