fbpx

Gratulálunk Pindroch Csabának!

A Thália Színház művésze március 13-án – születésnapja előtt néhány nappal – vehette át a Jászai Mari-díjat.

Pindroch Csaba 1972-ben született Salgótarjánban. 1997-ben végzett a Színművészeti Főiskolán.  Diploma után a Budapesti Kamaraszínházhoz szerződött, 2002-től négy évig a Vígszínház tagja volt. Ezt követően hosszabb ideig szabadúszó, majd a Vígszínháznál eltöltött újabb évad után 2012-től a Thália Színház színművésze.

2002-ben a Valami Amerika című vígjáték hozta meg neki az országos ismertséget, amiben Várnai Tamás filmrendezőt alakította.

2015-ben Vastaps-díjjal, 2017-ben Madách-díjjal jutalmazták munkásságáért.

A színművészt például a Csoda korban élünk (Szigliget), a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban, a Legyen férfi, Monsieur Pignon! és a Bolha a fülbe című nagyszínpadi produkcióinkban, és a Segítség, megnősültem! című önálló estjében illetve a Mr. és Mrs. című előadásban láthatják.

JUBILÁLUNK!

Két előadásunk sikersorozatát is ünnepelhetjük decemberben. December 3-án a 150. előadásához érkezik az Alul semmi. A legendás film színpadi változatát 2015 októberében mutattuk be, és

Tovább »

BLACK FRIDAY A THÁLIÁBAN!

Hamarosan itt a várva várt nap, a „fekete péntek” – november 25-én, csak egy napig ismét lehet kedvezménnyel jegyeket vásárolni! November 25-én 30% kedvezménnyel kínáljuk

Tovább »