fbpx

Gratulálunk Pindroch Csabának!

A Thália Színház művésze március 13-án – születésnapja előtt néhány nappal – vehette át a Jászai Mari-díjat.

Pindroch Csaba 1972-ben született Salgótarjánban. 1997-ben végzett a Színművészeti Főiskolán.  Diploma után a Budapesti Kamaraszínházhoz szerződött, 2002-től négy évig a Vígszínház tagja volt. Ezt követően hosszabb ideig szabadúszó, majd a Vígszínháznál eltöltött újabb évad után 2012-től a Thália Színház színművésze.

2002-ben a Valami Amerika című vígjáték hozta meg neki az országos ismertséget, amiben Várnai Tamás filmrendezőt alakította.

2015-ben Vastaps-díjjal, 2017-ben Madách-díjjal jutalmazták munkásságáért.

A színművészt például a Csoda korban élünk (Szigliget), a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban, a Legyen férfi, Monsieur Pignon! és a Bolha a fülbe című nagyszínpadi produkcióinkban, és a Segítség, megnősültem! című önálló estjében illetve a Mr. és Mrs. című előadásban láthatják.

ISMÉT ELTELT EGY SZÍNHÁZI ÉVAD

Lezártuk a 2021/22-es színházi évadot, már készülünk a következőre. Eseményekkel, bemutatókkal és sok munkával, örömmel és küzdelemmel teli volt az idei évadunk. A Covid-járvány után

Tovább »

A Tháliában biztonságban!

Reméljük, soha nem kerül sor a használatra, de ha baj van, már a Thália Színházban is lehetőségünk van a gyors segítségnyújtásra. Az első 3-5 percben

Tovább »