fbpx

GRATULÁLUNK MOLNÁR PIROSKÁNAK

A Thália Színház művésznője, Molnár Piroska Kaposvár díszpolgára lett.
A város hagyományai szerint a Kaposvár Város Díszpolgára cím ünnepélyes átadására 2020. január 23–án este, ünnepélyes keretek között kerül sor Kaposvárott. Mivel ezen a napon Molnár Piroska színházi elfoglaltsága miatt nemtud részt venni, a kitüntető címet Szita Károly, a város polgármestere január 22-én a Nagyszínpadon adta át a Rövid a póráz előadás előtt.

Szita Károly először megköszönte a Thália Színház vezetőinek a lehetőséget, majd arról beszélt, hogy 1873. január 23-án lett rendezett tanácsú, törvényhatósági jogkörrel rendelkező város Kaposvár, ezért minden évben ezen a napon adják át a város díszpolgári címét, melyet eddig sok kiváló embernek adományoztak oda. Elmondta, hogy most egy olyan művésznőt szeretne köszönteni, aki már gyermekkorában színész szeretett volna lenni, az ő nevéhez köthető a legtöbb színházi bemutató Magyarországon. Beszélt Molnár Piroska kaposvári éveiről, hangsúlyozta, hogy a kaposváriak nagyon szeretik őt, ahogyan az országban mindenki, majd színpadra szólította az ünnepeltet, akinek átadta a kitüntető címet.

Elkezdődtek a próbák

Elkezdődtek a Varázslat egy nyáréjszakán próbái. A jövő január 14-én bemutatásra kerülő nagyszínpadi előadást Csizmadia Tibor rendezi.  Tisztelt Nagyérdemű!  A vígjátékok alfája érkezik a budapesti

Tovább »