fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Gratulálunk Molnár Piroskának!

Molnár Piroska vehette át a mai napon, a Rózsavölgyi Szalonban, ünnepélyes keretek között a hat éve létrehozott Psota Irén Alapítvány díját.


Az alapítvány Almási Éva kezdeményezésére jött létre, miután 2016. március 16-án a Nemzet Színészévé választották Psota Irén helyére. A 2017 óta átadásra kerülő Psota-díjat a művésznő tiszteletére, emlékére minden évben annak a színésznőnek adják, akinek színpadi sokszínűsége, tehetsége, kiemelkedő képességei Psota örökségéhez méltónak bizonyulnak.

A díj ezüst plakettjét Rosta Péter grafikus tervezte és Tóth László ötvösművész készítette: Psota Irén aláírása és kedvenc bohóca látható rajta.

A kuratórium nevében a díjat Básti Juli Kossuth-díjas színművész adta át.

Bemutattuk…

Március 11-én megérkezett hozzánk is a Farsang – azaz bemutattuk Caragiale ismert, intrikus komédiáját, melynek Hamvai Kornél adott egy teljesen új köntöst. A felhőtlen szórakozást

Tovább »

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »