fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Gratulálunk a kitüntetéshez

Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést kapta Kálomista Gábor Balázs Béla-díjas producer, a Thália Színház ügyvezető igazgatója a magyar színház- és filmművészet, valamint a hazai sportélet fejlesztése érdekében végzett kimagasló, példaértékű munkája elismeréseként.

Kálomista Gábor 1996-ban alapította meg a Megafilm Kft.-t, nevéhez olyan sikerfilmek köthetők, mint a Zimmer Feri (1997), a Csak szex és más semmi (2005), a Kaméleon (2008), vagy a Coming Out (2014). A Thália Színház és a Mikroszkóp Színpad vezetésére Bereményi Gézával közösen pályázott, így 2012-től a teátrum menedzser igazgatójaként tevékenykedett. Közös igazgatásuk alatt alakult át a színház befogadó mivolta – bár ez a funkciója is megmaradt, saját társulattal rendelkező, önálló produkciókat színpadra állító, sikeres intézménnyé vált. 2017-től a Thália Színház ügyvezető igazgatói posztját tölti be. Vezetése alatt valósult meg a Thália Színház teljes rekonstrukciója és a Mikroszkóp Színpad átépítése, mely azóta Thália Télikert néven egy új játszóhelyként üzemel, és amivel egy sokoldalúan kihasználható tér jött létre.

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »