fbpx

Gratulálunk a kitüntetéshez

Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést kapta Kálomista Gábor Balázs Béla-díjas producer, a Thália Színház ügyvezető igazgatója a magyar színház- és filmművészet, valamint a hazai sportélet fejlesztése érdekében végzett kimagasló, példaértékű munkája elismeréseként.

Kálomista Gábor 1996-ban alapította meg a Megafilm Kft.-t, nevéhez olyan sikerfilmek köthetők, mint a Zimmer Feri (1997), a Csak szex és más semmi (2005), a Kaméleon (2008), vagy a Coming Out (2014). A Thália Színház és a Mikroszkóp Színpad vezetésére Bereményi Gézával közösen pályázott, így 2012-től a teátrum menedzser igazgatójaként tevékenykedett. Közös igazgatásuk alatt alakult át a színház befogadó mivolta – bár ez a funkciója is megmaradt, saját társulattal rendelkező, önálló produkciókat színpadra állító, sikeres intézménnyé vált. 2017-től a Thália Színház ügyvezető igazgatói posztját tölti be. Vezetése alatt valósult meg a Thália Színház teljes rekonstrukciója és a Mikroszkóp Színpad átépítése, mely azóta Thália Télikert néven egy új játszóhelyként üzemel, és amivel egy sokoldalúan kihasználható tér jött létre.

Elkezdődtek a próbák

Elkezdődtek a Varázslat egy nyáréjszakán próbái. A jövő január 14-én bemutatásra kerülő nagyszínpadi előadást Csizmadia Tibor rendezi.  Tisztelt Nagyérdemű!  A vígjátékok alfája érkezik a budapesti

Tovább »