fbpx

Gondoljon a Télikertre rendezvényhelyszínként is!

A Thália Télikert 2019 októberében nyitotta meg kapuit. Az újjáépítés során egy sokoldalúan kihasználható tér jött létre. Lehetővé vált színháztermének újragondolásával például a játszási irány elfordítása 90 fokkal, vagy a nézőtér felemelése a mennyezet alá. A földszinten kávézó létesült, a pincében modern gépekkel felszerelt karbantartóműhelyek és raktártér került kialakításra. A pinceszint és a színpadszint között teherlift üzemel.

A Télikert óriási lehetőséget jelent a belvárosban, mind színházi, mind egyéb rendezvények tekintetében. Van benne kiállítótér és pódium, zongorával. A színház nézőtere 140 nézőt tud befogadni. A nézőtér felemelésével viszont a színházterem az előcsarnokkal egybenyitható bálteremmé alakul, így nagyjából 200 fő számára alkalmas rendezvénytér jön létre.

Bővebb információ a műszaki adatokról: https://thalia.hu/a-szinhaz/muszaki-adatok/

Bérlésről: https://thalia.hu/a-szinhaz/berlesi-lehetoseg/

Kedves Nézőink! Kedves Kollégák!

„Minden művészet: világmodell. Az »egészről« készült híradás.” (Pilinszky János)  Pilinszky János szavaival tökéletesen kifejezhető mindaz, amiért művészeti, színházi fesztiválok születnek. Egy-egy rendezvénysorozat nem tesz mást,

Tovább »