fbpx
Thálisa színház logó - fehér

FORGATÁSON JÁRTUNK

Ugyan még nem kezdődtek el a Gyilkosság az Orient expresszen című nagyszabású produkció próbái, az előkészítési munkák már régóta folynak. Az előadás csodás jelmezei Rományi Nórának – és csapatának – köszönhetően elkészültek, vizuális látványvilágán folyamatosan dolgozik a Freelusion.

Január elején a színészekkel egy stúdióban három nap alatt vették fel azokat a képi anyagokat, melyek az előadásban vetített formában jelennek majd meg. A forgatáson két rendező is munkálkodott: Szirtes Tamás, az összetett előadás megálmodója, és Emil Goodman animációsfilm-rendező, aki a Freelusion Stúdióval közösen dolgozik a Gyilkosság az Orient expresszen elképesztő 3D-s látványvilágán.
A fotók a galériában megtekinthetők.

Bemutattuk…

Március 11-én megérkezett hozzánk is a Farsang – azaz bemutattuk Caragiale ismert, intrikus komédiáját, melynek Hamvai Kornél adott egy teljesen új köntöst. A felhőtlen szórakozást

Tovább »

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »