fbpx
Thálisa színház logó - fehér

FEBRUÁRBAN WHISKYVEL VÁRJUK A KOPONYÁN

Februárban – 19-én, 20-án és 24-én – A koponya (A Skull in Connemara) című előadásunk előtt egy igazi whiskykülönlegességet is megkóstolhatnak azok a nézők, akik jegyet váltanak a Thália Télikertben látható legújabb McDonagh-darabra.

A Három óriásplakát Ebbing határában című film író-rendezőjének groteszk figurákat felvonultató, sziporkázó humorral fűszerezett műve – melyet először láthatnak hazánkban – Vida Péter, Molnár Piroska, Balaskó Bence és Csőre Gábor szereplésével, Zayzon Zsolt rendezésében kerül színre.

Az előadáshoz mi sem passzol jobban, mint egy zamatos ír whisky az iDrinks.hu jóvoltából, mely nemcsak nagyszerű bevezetés az ír whiskyk világába, de a darab hangulatához is jól illik.

Vásároljon jegyet a darabra és kóstolja meg a Writers Tears Copper Pot Whiskey-t az előadás előtt. www.idrinks.hu

Jegyek az előadásra itt elérhetők: https://thalia.hu/eloadasok/a-koponya-a-skull-in-connemara/

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »