fbpx

FEBRUÁRBAN WHISKYVEL VÁRJUK A KOPONYÁN

Februárban – 19-én, 20-án és 24-én – A koponya (A Skull in Connemara) című előadásunk előtt egy igazi whiskykülönlegességet is megkóstolhatnak azok a nézők, akik jegyet váltanak a Thália Télikertben látható legújabb McDonagh-darabra.

A Három óriásplakát Ebbing határában című film író-rendezőjének groteszk figurákat felvonultató, sziporkázó humorral fűszerezett műve – melyet először láthatnak hazánkban – Vida Péter, Molnár Piroska, Balaskó Bence és Csőre Gábor szereplésével, Zayzon Zsolt rendezésében kerül színre.

Az előadáshoz mi sem passzol jobban, mint egy zamatos ír whisky az iDrinks.hu jóvoltából, mely nemcsak nagyszerű bevezetés az ír whiskyk világába, de a darab hangulatához is jól illik.

Vásároljon jegyet a darabra és kóstolja meg a Writers Tears Copper Pot Whiskey-t az előadás előtt. www.idrinks.hu

Jegyek az előadásra itt elérhetők: https://thalia.hu/eloadasok/a-koponya-a-skull-in-connemara/

ISMÉT ELTELT EGY SZÍNHÁZI ÉVAD

Lezártuk a 2021/22-es színházi évadot, már készülünk a következőre. Eseményekkel, bemutatókkal és sok munkával, örömmel és küzdelemmel teli volt az idei évadunk. A Covid-járvány után

Tovább »

A Tháliában biztonságban!

Reméljük, soha nem kerül sor a használatra, de ha baj van, már a Thália Színházban is lehetőségünk van a gyors segítségnyújtásra. Az első 3-5 percben

Tovább »