fbpx

EZT BŰN KIHAGYNI!

Egy különleges produkcióval nyitja 2022/23-as évadát a Thália Színház – jön a Komédia egy bankrablásról, egyenesen a londoni West Endről! 

Az október 1-én bemutatásra kerülő darab októberi előadásaira most 10% elővásárlási kedvezményt adunk! Az ajánlat május 25-től egészen június 30-ig érvényes – ezt bűn lenne kihagyni!

A történet 1958 nyarán játszódik. Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy… karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el. 

Főbb szerepekben: Jámbor Nándor, Ember Márk, Sóvári-Fehér Anna, Csőre Gábor,  Vida Péter, Udvarias Anna, Tamási Zoltán és Hevesi László. Rendező: Kelemen József.

Bankrobbantás a Tháliában: a betörő sikerrel játszott Komédia egy bankrablásról a Mischief Productions közreműködésével érkezik a Thália Színházba!

★★★★★ „A legviccesebb darab a West Enden.” (The Telegraph)

★★★★★ „Szélsebes és lenyűgöző krimivígjáték, egy jól eltöltött este” (The Times)

Jegyek már kaphatók!

 

Elkezdődtek a próbák

Elkezdődtek a Varázslat egy nyáréjszakán próbái. A jövő január 14-én bemutatásra kerülő nagyszínpadi előadást Csizmadia Tibor rendezi.  Tisztelt Nagyérdemű!  A vígjátékok alfája érkezik a budapesti

Tovább »