fbpx
Thálisa színház logó - fehér

EZT BŰN KIHAGYNI!

Egy különleges produkcióval nyitja 2022/23-as évadát a Thália Színház – jön a Komédia egy bankrablásról, egyenesen a londoni West Endről! 

Az október 1-én bemutatásra kerülő darab októberi előadásaira most 10% elővásárlási kedvezményt adunk! Az ajánlat május 25-től egészen június 30-ig érvényes – ezt bűn lenne kihagyni!

A történet 1958 nyarán játszódik. Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy… karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el. 

Főbb szerepekben: Jámbor Nándor, Ember Márk, Sóvári-Fehér Anna, Csőre Gábor,  Vida Péter, Udvarias Anna, Tamási Zoltán és Hevesi László. Rendező: Kelemen József.

Bankrobbantás a Tháliában: a betörő sikerrel játszott Komédia egy bankrablásról a Mischief Productions közreműködésével érkezik a Thália Színházba!

★★★★★ „A legviccesebb darab a West Enden.” (The Telegraph)

★★★★★ „Szélsebes és lenyűgöző krimivígjáték, egy jól eltöltött este” (The Times)

Jegyek már kaphatók!

 

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »