fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Évadzáró kedvezmény – utolsó lehetőség!

Hamarosan itt az idei színházi évad vége, így most utolsó alkalommal van lehetőség a Thália Színház és Télikert saját előadásaira kedvezményesen jegyeket vásárolni! 

Használják ki! Vásároljanak május 2-8-ig 20% kedvezménnyel minőségi szórakozást – a kedvezmény most minden saját előadásra érvényes a nagyszabású, látványos előadásoktól (Gyilkosság az Orient Expresszen, Lövések a Broadwayn) a klasszikus vígjátékokon át (Boeing, Boeing, Oscar, Álmomban megcsaltál, Legszebb férfikor, Alul semmi, Bolha a fülbe, Legyen férfi, Monsieur Pignon!) a stúdióelőadásokig (A koponya, Közelebb, Rettenetes szülők)!

Készüljön a nyárra és közben töltsön el még a Thália Színházban egy (vagy akár több) felhőtlen tavaszi estét!  

Az előadásokról bővebb információ a www.thalia.hu honlapon található!

Bemutattuk…

Március 11-én megérkezett hozzánk is a Farsang – azaz bemutattuk Caragiale ismert, intrikus komédiáját, melynek Hamvai Kornél adott egy teljesen új köntöst. A felhőtlen szórakozást

Tovább »

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »