fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Elmaradó előadások – jegyvisszaváltás

Tájékoztatjuk, hogy a Thália Színház saját nagyszínpadi- és stúdió-előadásai az egészségügyi vészhelyzet miatt új időpontban kerülnek megrendezésre, a befogadott produkciók pedig elmaradnak. 

Kérjük tekintse át a fenti táblázatot, hogy az Ön által keresett előadáshoz hirdetünk-e PÓTELŐADÁSt! Amennyiben igen, az eredeti időpontra megvásárolt jegyek az új időpontban érvényesek, ezzel Önnek további teendője nincs. Az új időpontokat a vészhelyzet feloldását követően tesszük közzé. Felhívjuk figyelmét, hogy jegyei kizárólag az újonnan kijelölt időpontra lesznek érvényesek, ettől eltérő időpontra nem áll módunkban majd becserélni azokat!

JEGYEK VISSZAVÁLTÁSA – online és személyesen vásárolt jegyek esetében is – a későbbi időpontban megrendezésre kerülő és az elmaradó előadások esetében is  lehetséges az előadás dátumát követő 60 napig  (a májusi és júniusi Gyilkosság az Orient Expresszen előadások esetében 30 napig) ezen a linken:
https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas?lang=hu

Mind az online (jegy.hu / thalia.hu / egyéb online jegyiroda) mind a személyesen (jegypénztárakban, értékesítőktől, jegyirodában)megvásárolt jegyek visszaváltására lehetősége van.

BÉRLETES nézőinknek lehetőséget biztosítunk, hogy az elmaradó előadásokat egy későbbi időpontban megtekinthessék. A fel nem használt/részben felhasznált/bérletek érvényességét 2020. december 31-ig meghosszabbítjuk. Bérletet és bérletes jegyet visszaváltani nem tudunk. Az elmaradó előadásokra beváltott bérletes jegyeket 2020. október 31-ig tudják majd átcseréltetni.

A már megvásárolt Thália Ajándékkártyák érvényességi idejét 2020. december 31-ig meghosszabbítjuk.

Jegypénztárunk az egészségügyi veszélyhelyzet feloldásáig zárva tart. A jegy@thalia.hu e-mail címen, a +3613310500 és a +3613110635 telefonszámon továbbra is elérnek minket.

Útmutató a jegyvisszaváltáshoz online megvásárolt jegyek esetében:

 1. Írja be a vásárláskor megadott e-mail címét és nevét

 2. Válassza ki a Thália Színházat az előadóhelyek listájából, majd az előadás dátumát

 3. Adja meg a jegyek vonalkódjait

 4. Nyomja meg a Küldés gombot

Amennyiben a jegyet ajándékba kapta, figyeljen, hogy a jegy megvásárlójának e-mail címét és nevét adja meg, a visszautalás az eredeti vásárló bankszámlájára történik!

Kérjük, ne adjon meg vegyesen online és személyesen vásárolt jegyeket! Amennyiben mind a kétféle jegytípusból szeretne visszaváltani, akkor az online jegyek küldése után ismételje meg a folyamatot a személyesen vásárolt jegyekkel.

A jegyvisszaváltási igény határideje leteltével jegyértékesítő partnerünk, az Interticket Kft. email-tájékoztatást fog küldeni a visszatérítési folyamat indítását követően. Kérjük vegye figyelembe, hogy az összeget a bank 30 napon belül, külön értesítés nélkül írja jóvá a vásárláskor használt bankkártyájához tartozó bankszámláján.

Útmutató a jegyvisszaváltáshoz személyesen megvásárolt jegyek esetében:

 1. Írja be e-mail címét és nevét

 2. Válassza ki a Thália Színházat az előadóhelyek listájából, majd az előadás dátumát

 3. Adja meg a jegyek vonalkódjait

 4. Nyomja meg a Küldés gombot

 5. Ezt követően adja meg a jegyen található vásárlás dátumát a megjelenő ablakban (naptárban kiválasztva vagy éééé-hh-nn formátumban begépelve)

 6. Ezt követően adja meg bankszámla adatait a megjelenő ablakban

 7. Nyomja meg a Küldés gombot

Kérjük, ne adjon meg vegyesen online és személyesen vásárolt jegyeket! Amennyiben mind a kétféle jegytípusból szeretne visszaváltani, akkor az online jegyek küldése után ismételje meg a folyamatot a személyesen vásárolt jegyekkel.

A jegyvisszaváltási igény határideje leteltével jegyértékesítő partnerünk, az Interticket Kft. visszautalja a megvásárolt jegyek árát az Ön számára a felületen megadott bankszámlaszámra.

Köszönjük szíves türelmét és jó egészséget kívánunk!

Színházi Olimpia – Thália nyár

Két vendégelőadás is érkezik a 10. Színházi Olimpia keretében a Thália Színházba: Június 13-án a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának előadása, Vörösmarty Mihály örökérvényű klasszikusa,

Tovább »

Prométheusz‘22

A 10. Színházi Olimpia keretében, június 20-án a Thália Színházba érkezik a Prométheusz‘22 című egyfelvonásos, Kali Ágnes és Tompa Gábor színműve. Az előadás a Nagyszínpadon

Tovább »