fbpx

Egy hónap – két bemutató – három napig early bird kedvezmény!

Márciusban két kiváló előadással is bővül a Thália Színház és Télikert repertoárja. Jön a Farsang és a Ványa bá!

Vásárolja meg most valamelyikre (vagy akár mindkettőre) jegyét, és mi, kedvezménnyel honoráljuk!

Január 24-26. között 5-10% early bird kedvezménnyel kínáljuk (a premier kivételével) két új produkciónk jegyeit!

Farsang címmel Ion Luca Caragiale a nagyvárosi kisemberről írt megcsalós, félreértős, egymást körbehajszolós vígjátékot, ami március 11-én kerül bemutatásra, a Nagyszínpadon.

Az intrikus komédiában egy, a világon mindennel ügyeskedő és bizniszelő vállalkozó két nőt hajt egyszerre, közben mindkettőnek férje van, és amikor jön a farsang, a jelmezekben hirtelen már az sem egyértelmű, kinek kire is kell féltékenynek lennie…

Szereplők: Vida Péter, Gubás Gabi, Szabó Erika, Bokor Barna, Csőre Gábor, Hevesi László, Mózes András, Domokos László. Rendező: Keszég László. Az előadás március 11-től látható a Thália Színház Nagyszínpadán.

Ványa bá mai történet, mai színház, mai nyelv. Csehov klasszikusa, észbontó szereposztásban érkezik a Thália Télikertbe!

Az előadás szereplői: Görög László, Szabó Győző, Szervét Tibor, Molnár Piroska, Czakó Julianna, Martos Hanga, Csarnóy Zsuzsanna és Bede-Fazekas Szabolcs. Rendező: Kelemen József.

Az előadás március 24-től látható a Télikertben.

Bővebb információ elérhető:

https://thalia.hu/eloadasok/farsang/

https://thalia.hu/eloadasok/vanya-ba-2/

VARÁZSLATOS PREMIER

Ez a nap is elérkezett! Január 14-én nagy sikerrel mutattuk be Shakespeare örökzöld vígjátékát, Varázslat egy nyáréjszakán címmel. A romantikus mese, most új köntösben –

Tovább »