fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Dolgozz a Thália Színházban!

Színházunk díszítőt, a legmodernebb világítástechnikai eszközeink kezeléséhez világosítót, a modern gépekkel felszerelt karbantartó-asztalos műhelybe asztalost, portaszolgálati csapatunkba pedig új munkatársat keres. 

Modern gépekkel felszerelt, új karbantartó-asztalos műhelyünk keresi gazdáját, aki saját elképzelése szerint berendezi, beindítja és üzemelteti azt. Szorgalmas, önállóan és csapatban is dolgozni tudó asztalos végzettségű munkatárs jelentkezését várjuk. Alkalmazotti jogviszony.
Jelentkezés: Rembeczki Fruzsina épületüzemeltetési vezetőnél +36 70 506 1014

Színházunk új működési rendjéhez igazodva portaszolgálati csapatunkba új munkatársakat keresünk. Tevékeny nyugdíjasok jelentkezését is várjuk!
Jelentkezés: Rembeczki Fruzsina épületüzemeltetési vezetőnél +36 70 506 1014

Díszítő (díszletépítő) mukatársakat keresünk azonnali kezdéssel, alkalmazotti jogviszonyban.
Jelentkezés: Disandri Lorenzo (Lóri) színpadmesternél +36 30 691 6299

A legkorszerűbb, új világítástechnikai eszközökkel felszerelt színházi játszóhelyeink üzemeltetéséhez keresünk világosító munkatársakat. Ha szorgalmas vagy, és nyitott az új technológiák megismerésére, nálunk a helyed!
Jelentkezés: Bodon Károly fővilágosítónál +36 30 691 6325

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »