fbpx

Dolgozz a Thália Színházban!

Színházunk díszítőt, a legmodernebb világítástechnikai eszközeink kezeléséhez világosítót, a modern gépekkel felszerelt karbantartó-asztalos műhelybe asztalost, portaszolgálati csapatunkba pedig új munkatársat keres. 

Modern gépekkel felszerelt, új karbantartó-asztalos műhelyünk keresi gazdáját, aki saját elképzelése szerint berendezi, beindítja és üzemelteti azt. Szorgalmas, önállóan és csapatban is dolgozni tudó asztalos végzettségű munkatárs jelentkezését várjuk. Alkalmazotti jogviszony.
Jelentkezés: Rembeczki Fruzsina épületüzemeltetési vezetőnél +36 70 506 1014

Színházunk új működési rendjéhez igazodva portaszolgálati csapatunkba új munkatársakat keresünk. Tevékeny nyugdíjasok jelentkezését is várjuk!
Jelentkezés: Rembeczki Fruzsina épületüzemeltetési vezetőnél +36 70 506 1014

Díszítő (díszletépítő) mukatársakat keresünk azonnali kezdéssel, alkalmazotti jogviszonyban.
Jelentkezés: Disandri Lorenzo (Lóri) színpadmesternél +36 30 691 6299

A legkorszerűbb, új világítástechnikai eszközökkel felszerelt színházi játszóhelyeink üzemeltetéséhez keresünk világosító munkatársakat. Ha szorgalmas vagy, és nyitott az új technológiák megismerésére, nálunk a helyed!
Jelentkezés: Bodon Károly fővilágosítónál +36 30 691 6325

ISMÉT ELTELT EGY SZÍNHÁZI ÉVAD

Lezártuk a 2021/22-es színházi évadot, már készülünk a következőre. Eseményekkel, bemutatókkal és sok munkával, örömmel és küzdelemmel teli volt az idei évadunk. A Covid-járvány után

Tovább »

A Tháliában biztonságban!

Reméljük, soha nem kerül sor a használatra, de ha baj van, már a Thália Színházban is lehetőségünk van a gyors segítségnyújtásra. Az első 3-5 percben

Tovább »