fbpx

Díjazták a Színházi Szolidaritási Alap munkáját

Art is Business különdíjat vehetett át tegnap Brüll Krisztina kuratóriumi elnök a Színházi Szolidaritási Alap nevében. Az Art is Business hídként igyekszik pozícionálni magát a forprofit és a kulturális szektor között, és immár harmadik éve adnak át díjakat a nagyvállalati, kkv, forprofit és kulturális mecénás kategóriákban.

Idén egy különleges, Civil-különdíj is átadásra került, amely azért született meg, hogy elismerjék a hazai kulturális világ által, a pandémiai idején létrehozott, művészeti szereplőket támogató projekteket.

A kuratórium tagjai: Balogh Máté András (az Art is Business vezetője), Batta Barnabás (a MITTE Communications stratégiai igazgatója), Drucker Dávid (a Trafó marketing- és kommunikációs vezetője), Fehér Zsuzsanna (a Ludwig Múzeum marketing- és kommunikációs vezetője), Hóbor Helga (a Nemzeti Táncszínház kommunikációs és értékesítési vezetője) és Juhász Dóra (a MÜPA PR-vezetője) a díjat egyöntetűen szavazták meg a Színházi Szolidaritási Alapnak.

A díjat december 15-én 19:30 órától adták át a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban.

THÁLIA ŐSZ

Figyelem! Utolsó lehetőség az ősz elején!  Szeptember 14-én és 15-én 5-25%-os kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet a Thália Színház kiírt előadásaira online és a színház jegyértékesítési pontjain

Tovább »

KELL EGY JÓ CSAPAT!

Legyen szó egy jól kivitelezett bankrablásról, egy fergeteges komédiáról, vagy akár egy jó hangulatú plakátfotózásról, a siker titka mindig az, hogy kell hozzá egy jó

Tovább »