fbpx

Díjazták a Színházi Szolidaritási Alap munkáját

Art is Business különdíjat vehetett át tegnap Brüll Krisztina kuratóriumi elnök a Színházi Szolidaritási Alap nevében. Az Art is Business hídként igyekszik pozícionálni magát a forprofit és a kulturális szektor között, és immár harmadik éve adnak át díjakat a nagyvállalati, kkv, forprofit és kulturális mecénás kategóriákban.

Idén egy különleges, Civil-különdíj is átadásra került, amely azért született meg, hogy elismerjék a hazai kulturális világ által, a pandémiai idején létrehozott, művészeti szereplőket támogató projekteket.

A kuratórium tagjai: Balogh Máté András (az Art is Business vezetője), Batta Barnabás (a MITTE Communications stratégiai igazgatója), Drucker Dávid (a Trafó marketing- és kommunikációs vezetője), Fehér Zsuzsanna (a Ludwig Múzeum marketing- és kommunikációs vezetője), Hóbor Helga (a Nemzeti Táncszínház kommunikációs és értékesítési vezetője) és Juhász Dóra (a MÜPA PR-vezetője) a díjat egyöntetűen szavazták meg a Színházi Szolidaritási Alapnak.

A díjat december 15-én 19:30 órától adták át a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban.

Pignon helyett Boeing!

A 2022. január 26-án és 27-én 19:00 órára meghirdetett Legyen férfi, Monsieur Pignon! előadásunk helyett a szintén nagy sikerű Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban kerül

Tovább »

Januárban elköszön az Egy csók

Januárban utoljára látható Eisemann Mihály – Halász Imre – Békeffi István Egy csók és más semmi című operettje. A romantikus, zenés vígjátékot 2019 októberében mutattuk

Tovább »