fbpx
Thálisa színház logó - fehér

BLACK FRIDAY A THÁLIÁBAN!

Hamarosan itt a várva várt nap, a „fekete péntek” – november 25-én, csak egy napig ismét lehet kedvezménnyel jegyeket vásárolni!

November 25-én 30% kedvezménnyel kínáljuk a Thália Télikert előadásai közül a Művészet, A koponya, a Rettenetes szülők és a Közelebb összes meghirdetett előadását, és az Álmomban megcsaltál című nagyszínpadi produkciónk hétköznapi előadásait.

15 % kedvezményt adunk a Gyilkosság az Orient Expresszen, a Bolha a fülbe, az Oscar és a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban hétköznapi előadásaira, valamint az Álmomban megcsaltál hétvégi előadásaira.

5 %-os kedvezmény jár annak, aki az Oscar, a Bolha a fülbe, a Boeing, Boeing és a Gyilkosság az Orient Expresszen hétvégére kitűzött előadásaira (péntek, szombat, vasárnap) váltana jegyet.

Végül 5 % a kedvezmény a Komédia egy bankrablásról, a Killer Joe, az Alul semmi és a Varázslat egy nyáréjszakán hétköznapi előadásaira.

Jó vásárlást kívánunk!

Bemutattuk…

Március 11-én megérkezett hozzánk is a Farsang – azaz bemutattuk Caragiale ismert, intrikus komédiáját, melynek Hamvai Kornél adott egy teljesen új köntöst. A felhőtlen szórakozást

Tovább »

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »