fbpx

BLACK FRIDAY A THÁLIÁBAN!

Hamarosan itt a várva várt nap, a „fekete péntek” – november 25-én, csak egy napig ismét lehet kedvezménnyel jegyeket vásárolni!

November 25-én 30% kedvezménnyel kínáljuk a Thália Télikert előadásai közül a Művészet, A koponya, a Rettenetes szülők és a Közelebb összes meghirdetett előadását, és az Álmomban megcsaltál című nagyszínpadi produkciónk hétköznapi előadásait.

15 % kedvezményt adunk a Gyilkosság az Orient Expresszen, a Bolha a fülbe, az Oscar és a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban hétköznapi előadásaira, valamint az Álmomban megcsaltál hétvégi előadásaira.

5 %-os kedvezmény jár annak, aki az Oscar, a Bolha a fülbe, a Boeing, Boeing és a Gyilkosság az Orient Expresszen hétvégére kitűzött előadásaira (péntek, szombat, vasárnap) váltana jegyet.

Végül 5 % a kedvezmény a Komédia egy bankrablásról, a Killer Joe, az Alul semmi és a Varázslat egy nyáréjszakán hétköznapi előadásaira.

Jó vásárlást kívánunk!

Elkezdődtek a próbák

Elkezdődtek a Varázslat egy nyáréjszakán próbái. A jövő január 14-én bemutatásra kerülő nagyszínpadi előadást Csizmadia Tibor rendezi.  Tisztelt Nagyérdemű!  A vígjátékok alfája érkezik a budapesti

Tovább »