fbpx

Bereményi Géza a Nemzet Művésze

Szeretettel gratulálunk Bereményi Gézának a Nemzet Művésze díjhoz!

A hazai legrangosabb művészeti elismerést minden évben november 5-én a Magyar Művészeti Akadémia adja. Idén a díjat hét kategóriában összesen tizenegy alkotónak ítéltélték oda.

Bereményi Géza 2012-2017-ig volt a Thália Színház ügyvezető igazgatója. Igazgatásának évei alatt lettek letéve a mai “pesti Broadway”-arculat alapkövei. A színháznak állandó társulata lett, a műsorban klasszikus komédiáktól kezdve kortárs vígjátékokon, bohózatokon át kultfilm-adaptációk is helyet kaptak. A sokszínű és színvonalas repertoár egyre szélesebb közönségrétegeket vonzott a színházba.
Bereményi Gézát biztos stílusérzéke, pontos kritikai érzéke és a minőség iránti elkötelezettsége teszi azóta is nélkülözhetetlenné a színház életében: 2017 óta művészeti tanácsadóként vesz részt a társulat munkájában. A társulat iránta érzett tiszteletének jeleként a színház egyik stúdiója az ő nevét viseli.

JUBILÁLUNK!

Két előadásunk sikersorozatát is ünnepelhetjük decemberben. December 3-án a 150. előadásához érkezik az Alul semmi. A legendás film színpadi változatát 2015 októberében mutattuk be, és

Tovább »

BLACK FRIDAY A THÁLIÁBAN!

Hamarosan itt a várva várt nap, a „fekete péntek” – november 25-én, csak egy napig ismét lehet kedvezménnyel jegyeket vásárolni! November 25-én 30% kedvezménnyel kínáljuk

Tovább »