fbpx

BEMUTATTUK A KÖZELEBB CÍMŰ DARABOT

Bemutattuk a Thália Télikertben Marber szépen megfogalmazott kortárs drámáját.

A darab hétköznapi vágyainkról, kapcsolatainkról, a kapcsolataink elromlásáról Horváth Csaba rendezésében került színre.

A négy évet felölelő történetben a vagány, fiatal nő, a kölyökképű értelmiségi, a hűvös szépség és a középkorú, ambíciózus bőrgyógyász – két férfi és két nő élete gabalyodik össze végzetesen, egy nagyváros sűrűjében.

Patrick Marber színdarabja, a Közelebb az 1997-es premiert követően hamarosan London és New York legnagyobb, legbotrányosabb sikerévé vált. 

A Télikertben Gubás Gabi, Tóth Eszter, Mózes András és Zayzon Zsolt szereplésével látható. A színdarabot Upor László fordította, dramaturg: Perczel Enikő. A jelmezeket Benedek Mari, a díszletet Kiss Benedek Kristóf és Kalászi Zoltán álmodták meg.

Az előadást 18 év feletti nézőknek ajánljuk!

A színészekkel a főpróbahéten készült rövid videó itt tekinthető meg:

Jegyek elérhetők: https://thalia.hu/jegyek-musor/

EGYETLEN KÉRETLEN ÉRINTÉS

Október 29-től lesz látható a Thália Télikertben David Mamet kétszereplős darabja, az Egy jobb világ, mely az egyetemi tanár és egyik diákja közti hatalmi harcról

Tovább »

Találkozzon kedvenceivel!

Október 13-án, 14-én és novemberben szintén két alkalommal: 10-én és 11-én, a Lövések a Broadwayn című előadásunkat követően egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetés keretében, színészeink

Tovább »