fbpx

BEMUTATTUK A KÖZELEBB CÍMŰ DARABOT

Bemutattuk a Thália Télikertben Marber szépen megfogalmazott kortárs drámáját.

A darab hétköznapi vágyainkról, kapcsolatainkról, a kapcsolataink elromlásáról Horváth Csaba rendezésében került színre.

A négy évet felölelő történetben a vagány, fiatal nő, a kölyökképű értelmiségi, a hűvös szépség és a középkorú, ambíciózus bőrgyógyász – két férfi és két nő élete gabalyodik össze végzetesen, egy nagyváros sűrűjében.

Patrick Marber színdarabja, a Közelebb az 1997-es premiert követően hamarosan London és New York legnagyobb, legbotrányosabb sikerévé vált. 

A Télikertben Gubás Gabi, Tóth Eszter, Mózes András és Zayzon Zsolt szereplésével látható. A színdarabot Upor László fordította, dramaturg: Perczel Enikő. A jelmezeket Benedek Mari, a díszletet Kiss Benedek Kristóf és Kalászi Zoltán álmodták meg.

Az előadást 18 év feletti nézőknek ajánljuk!

A színészekkel a főpróbahéten készült rövid videó itt tekinthető meg:

Jegyek elérhetők: https://thalia.hu/jegyek-musor/

Pignon helyett Boeing!

A 2022. január 26-án és 27-én 19:00 órára meghirdetett Legyen férfi, Monsieur Pignon! előadásunk helyett a szintén nagy sikerű Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban kerül

Tovább »

Januárban elköszön az Egy csók

Januárban utoljára látható Eisemann Mihály – Halász Imre – Békeffi István Egy csók és más semmi című operettje. A romantikus, zenés vígjátékot 2019 októberében mutattuk

Tovább »