fbpx

BEMUTATTUK A KÖZELEBB CÍMŰ DARABOT

Bemutattuk a Thália Télikertben Marber szépen megfogalmazott kortárs drámáját.

A darab hétköznapi vágyainkról, kapcsolatainkról, a kapcsolataink elromlásáról Horváth Csaba rendezésében került színre.

A négy évet felölelő történetben a vagány, fiatal nő, a kölyökképű értelmiségi, a hűvös szépség és a középkorú, ambíciózus bőrgyógyász – két férfi és két nő élete gabalyodik össze végzetesen, egy nagyváros sűrűjében.

Patrick Marber színdarabja, a Közelebb az 1997-es premiert követően hamarosan London és New York legnagyobb, legbotrányosabb sikerévé vált. 

A Télikertben Gubás Gabi, Tóth Eszter, Mózes András és Zayzon Zsolt szereplésével látható. A színdarabot Upor László fordította, dramaturg: Perczel Enikő. A jelmezeket Benedek Mari, a díszletet Kiss Benedek Kristóf és Kalászi Zoltán álmodták meg.

Az előadást 18 év feletti nézőknek ajánljuk!

A színészekkel a főpróbahéten készült rövid videó itt tekinthető meg:

Jegyek elérhetők: https://thalia.hu/jegyek-musor/

ISMÉT ELTELT EGY SZÍNHÁZI ÉVAD

Lezártuk a 2021/22-es színházi évadot, már készülünk a következőre. Eseményekkel, bemutatókkal és sok munkával, örömmel és küzdelemmel teli volt az idei évadunk. A Covid-járvány után

Tovább »

A Tháliában biztonságban!

Reméljük, soha nem kerül sor a használatra, de ha baj van, már a Thália Színházban is lehetőségünk van a gyors segítségnyújtásra. Az első 3-5 percben

Tovább »