fbpx
Thálisa színház logó - fehér

BEMUTATTUK A KÖZELEBB CÍMŰ DARABOT

Bemutattuk a Thália Télikertben Marber szépen megfogalmazott kortárs drámáját.

A darab hétköznapi vágyainkról, kapcsolatainkról, a kapcsolataink elromlásáról Horváth Csaba rendezésében került színre.

A négy évet felölelő történetben a vagány, fiatal nő, a kölyökképű értelmiségi, a hűvös szépség és a középkorú, ambíciózus bőrgyógyász – két férfi és két nő élete gabalyodik össze végzetesen, egy nagyváros sűrűjében.

Patrick Marber színdarabja, a Közelebb az 1997-es premiert követően hamarosan London és New York legnagyobb, legbotrányosabb sikerévé vált. 

A Télikertben Gubás Gabi, Tóth Eszter, Mózes András és Zayzon Zsolt szereplésével látható. A színdarabot Upor László fordította, dramaturg: Perczel Enikő. A jelmezeket Benedek Mari, a díszletet Kiss Benedek Kristóf és Kalászi Zoltán álmodták meg.

Az előadást 18 év feletti nézőknek ajánljuk!

A színészekkel a főpróbahéten készült rövid videó itt tekinthető meg:

Jegyek elérhetők: https://thalia.hu/jegyek-musor/

Bemutattuk…

Március 11-én megérkezett hozzánk is a Farsang – azaz bemutattuk Caragiale ismert, intrikus komédiáját, melynek Hamvai Kornél adott egy teljesen új köntöst. A felhőtlen szórakozást

Tovább »

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »