fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Bemutattuk…

Március 24-én nagy sikerrel mutattuk be Csehov legismertebb klasszikusát – Ványa bá címmel, új köntösben.

Az előadás főszerepeiben két nagyszerű vendégművész: Görög László és Czakó Juli játékát láthatta a közönség a Thália kiváló csapata – Szabó Győző, Szervét Tibor, Molnár Piroska, Bede-Fazekas Szabolcs és Csarnóy Zsuzsanna – mellett. A szintén brillírozó, tehetséges Martos Hangára pedig, aki az előadásban Szónya megformálója és jelenleg a Kaposvári Egyetem színművész szakára jár, szintén érdemes odafigyelni.

A játéktérnek ismét Bagossy Levente csodálatos díszlete ad keretet – számtalanszor nyűgözte már le az alkotókat és a közönséget egyaránt.

Jelmeztervező Cselényi Nóra, zene: Pevla Gábor. Az előadás Hamvai Kornél új fordításásban és átdolgozásában, Kelemen József rendezésében került színre.

Gratulálunk az alkotóknak!

Színházi Olimpia – Thália nyár

Két vendégelőadás is érkezik a 10. Színházi Olimpia keretében a Thália Színházba: Június 13-án a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának előadása, Vörösmarty Mihály örökérvényű klasszikusa,

Tovább »

Prométheusz‘22

A 10. Színházi Olimpia keretében, június 20-án a Thália Színházba érkezik a Prométheusz‘22 című egyfelvonásos, Kali Ágnes és Tompa Gábor színműve. Az előadás a Nagyszínpadon

Tovább »