Aktuális információk

Kedves Nézőink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előadásaink a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően, kizárólag védettségi igazolvánnyal, az intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett látogathatók, melyek a következők:

• Előadásaink csak védettségi igazolvánnyal látogathatók, a védettségi igazolvány személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával együtt érvényes.
• Belépéskor az igazolványokat ellenőrizzük. Kérjük, segítse a gyors, torlódásmentes bejutást jegyének és igazolványainak előkészítésével!
• Védettségi igazolvánnyal rendelkező nézőink felügyelete alatt álló 18 éven aluliak az előadásokat védettségi igazolvány nélkül látogathatják, esetükben a belépés az életkor igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával lehetséges.
• Belépéskor minden nézőnk testhőmérsékletét érintésmentesen megmérjük. Akinél a hőmérő 37,5°C-nál magasabb értéket mutat, nem tudjuk beengedni. Ilyen esetben kérjük, egyeztessen nézőtéri felügyelőnkkel a tennivalókról, lehetőségekről!
• A közönségforgalmi területeken és a nézőtéren mindenki számára kötelező a maszk viselése, ami kizárólag a büfékben, a fogyasztás ideje alatt vehető le!

A színház kapuit az előadások kezdete előtt egy órával nyitjuk, nézőink az előadás kezdete előtt fél órával foglalhatják el helyüket a nézőtéren. Ezzel szeretnénk elkerülni a torlódásokat. Kérjük, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és törekedjenek a másfél méteres távolság betartására!
A ruhatár használata nem kötelező. A felvonások közötti szünetek 10 perccel hosszabbak lesznek. A földszinti ruhatár melletti mozgássérült mosdó női mosdóként üzemel, és igénybe vehetik a Bereményi Stúdió mosdóit is.
Kérjük, hogy az előadás végén a nézőtéri kollégáink utasításai szerint hagyják el a nézőteret – a távozás a hátsó sorokkal kezdődik.

Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza. Kivétel, ha a testhőmérséklet méréskor a hőmérő 37,5 °C-nál magasabb értéket mutat.
Elmaradó előadás esetén a színház erről szóló hirdetményének közreadását követően a
hirdetményben szereplő határidőig és módon válthatók vissza a jegyek.

További információért kérjük forduljanak közönségszolgálati irodánkhoz (közönségszolgálat:
+36 1 311 0635, +36 1 311 1874, jegypénztár: +36 1 331 0500, jegy@thalia.hu).

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Újra elkezdtük a munkát

Július 19-én elkezdődtek a Lövések a Broadwayn próbái. A tavaly szeptemberben bemutatott Gyilkosság az Orient Expresszen című Magyarországon egyedülálló látványvilágú krimi után ismét egy nagyszabású produkcióval –

Tovább »