fbpx

Aktuális információk

Kedves Nézőink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előadásaink a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően, kizárólag védettségi igazolvánnyal, az intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett látogathatók, melyek a következők:

• Előadásaink csak védettségi igazolvánnyal látogathatók, a védettségi igazolvány személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával együtt érvényes.
• Belépéskor az igazolványokat ellenőrizzük. Kérjük, segítse a gyors, torlódásmentes bejutást jegyének és igazolványainak előkészítésével!
• Védettségi igazolvánnyal rendelkező nézőink felügyelete alatt álló 18 éven aluliak az előadásokat védettségi igazolvány nélkül látogathatják, esetükben a belépés az életkor igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával lehetséges.

A közönségforgalmi területeken és a nézőtéren mindenki számára javasoljuk a maszk használatát!

A színház kapuit az előadások kezdete előtt egy órával nyitjuk, nézőink az előadás kezdete előtt fél órával foglalhatják el helyüket a nézőtéren. Ezzel szeretnénk elkerülni a torlódásokat. Kérjük, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és törekedjenek a másfél méteres távolság betartására!
A ruhatár használata nem kötelező. A felvonások közötti szünetek 10 perccel hosszabbak lesznek. A földszinti ruhatár melletti mozgássérült mosdó női mosdóként üzemel, és igénybe vehetik a Bereményi Stúdió mosdóit is.
Kérjük, hogy az előadás végén a nézőtéri kollégáink utasításai szerint hagyják el a nézőteret – a távozás a hátsó sorokkal kezdődik.

Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza.
Elmaradó előadás esetén a színház erről szóló hirdetményének közreadását követően a hirdetményben szereplő határidőig és módon válthatók vissza a jegyek.

További információért kérjük forduljanak közönségszolgálati irodánkhoz (közönségszolgálat:
+36 1 311 0635, +36 1 311 1874, jegypénztár: +36 1 331 0500, jegy@thalia.hu).

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Elkezdődtek a próbák

Elkezdődtek a Varázslat egy nyáréjszakán próbái. A jövő január 14-én bemutatásra kerülő nagyszínpadi előadást Csizmadia Tibor rendezi.  Tisztelt Nagyérdemű!  A vígjátékok alfája érkezik a budapesti

Tovább »