fbpx
Thálisa színház logó - fehér

Aktuális információk

Kedves Nézőink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előadásaink a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően, kizárólag védettségi igazolvánnyal, az intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett látogathatók, melyek a következők:

• Előadásaink csak védettségi igazolvánnyal látogathatók, a védettségi igazolvány személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával együtt érvényes.
• Belépéskor az igazolványokat ellenőrizzük. Kérjük, segítse a gyors, torlódásmentes bejutást jegyének és igazolványainak előkészítésével!
• Védettségi igazolvánnyal rendelkező nézőink felügyelete alatt álló 18 éven aluliak az előadásokat védettségi igazolvány nélkül látogathatják, esetükben a belépés az életkor igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával lehetséges.

A közönségforgalmi területeken és a nézőtéren mindenki számára javasoljuk a maszk használatát!

A színház kapuit az előadások kezdete előtt egy órával nyitjuk, nézőink az előadás kezdete előtt fél órával foglalhatják el helyüket a nézőtéren. Ezzel szeretnénk elkerülni a torlódásokat. Kérjük, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és törekedjenek a másfél méteres távolság betartására!
A ruhatár használata nem kötelező. A felvonások közötti szünetek 10 perccel hosszabbak lesznek. A földszinti ruhatár melletti mozgássérült mosdó női mosdóként üzemel, és igénybe vehetik a Bereményi Stúdió mosdóit is.
Kérjük, hogy az előadás végén a nézőtéri kollégáink utasításai szerint hagyják el a nézőteret – a távozás a hátsó sorokkal kezdődik.

Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza.
Elmaradó előadás esetén a színház erről szóló hirdetményének közreadását követően a hirdetményben szereplő határidőig és módon válthatók vissza a jegyek.

További információért kérjük forduljanak közönségszolgálati irodánkhoz (közönségszolgálat:
+36 1 311 0635, +36 1 311 1874, jegypénztár: +36 1 331 0500, jegy@thalia.hu).

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »