Akadálymentesítési nyilatkozat

THÁLIA SZÍNHÁZ NONPROFIT KFT. elkötelezett amellett, hogy honlapját, mobilalkalmazását a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye. Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a www.thalia.hu honlapra vonatkozik.

Megfelelőségi státusz

Ez a honlap az alábbiakban felsorolt kivételek miatt csak részben felel meg a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

Nem akadálymentes tartalom

Az alábbiakban felsorolt tartalom a következő ok(ok) miatt nem akadálymentes:

A 2018. évi LXXV. törvénynek való meg nem felelés

  • A 2022. szeptember 1-je előtt készült és a Youtibe-ra feltöltött videós tartalmak nincsenek feliratozva, de 2022. szeptember 1-je után a youtube-ra feltöltött videók a youtube alkalmazás adta lehetőség szerint feliratozási funkcióval kerülnek feltöltésre.

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat 2022. szeptember 30-án készült.

E nyilatkozat a szervezetünk által végzett önértékelés alapján készült.

Visszajelzés és elérhetőségek

Amennyiben visszajelzése lenne az oldallal kapcsolatosan úgy kérjük tegye azt meg emailben a lengyel.kata@thalia.hu címre. Kollégáink igyekeznek mielőbb reagálni levelére. Segítségét előre is tisztelettel megköszönjük.

Az akadálymentesítésért és a kérések feldolgozásért felelős:  Thália Színház Nonprofit Kft., marketing vezető, Lengyel Kata (lengyel.kata@thalia.hu).

Végrehajtási eljárás

Milleráris Alapítvány

 

Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta
Csécs Tamás, gazdasági igazgató