fbpx
Thálisa színház logó - fehér

AJÁNDÉKOZZON VALENTIN-NAPON SZÍNHÁZI ÉLMÉNYT

Használja ki 30%-os Valentin-napi kedvezményünket és lepje meg kedvesét egy közös élménnyel.

A romantikát kedvelőknek a következő nagyszínpadi előadásokat kínáljuk február 7-14-ig kedvezménnyel:

Lövések a Broadwayn

Szereposztása pazar, a látvány lenyűgöző (az egész olyan, mint egy humoros, színes Sin City), és a darabhoz válogatott zenék a korszak legjobbjai! Mit meg nem tesz egy szerelmes maffiafőnök kedveséért? Ez is kiderül az előadásból!

Bolha a fülbe

Mi történik akkor, ha egy szerető feleségben felébred a gyanú és kétségek gyötrik férje hűségét illetően? Vagy ha két férfi úgy hasonlít egymásra, mint két tojás? Ez az igazi félreértések vígjátéka.

Oscar

Itt a humor legfőbb forrása a szerencsétlen módon egyforma, és sokszor a szereplők tudta nélkül gazdát cserélő táskák. A fiatalok pedig szerelmesek, házasodnának, de végül ki, kinek lesz a párja? Nem biztos, hogy mindig jó, ha az apa beleavatkozik a dolgokba…

Illatszertár

Egy szívet melengető, csodálatos mese, amiben a névtelen leveleké a főszerep és amiben két fiatal egymás gondolataiba szeret bele… Az előadás a 30-as évek Budapestjére repít minket, egy kis Váci utcai butikba, ahol mindent lehet kapni: parfümöt, púdert, tornacipőt. De ha jobban megnézzük, szerelemre is bukkanhatunk a falak között.

Felhőtlen szórakozásra vágyik a rózsaszín Valentin-napi köd nélkül? A Thália Télikert előadásait garantáltan bírni fogja – a 30%-os kedvezmény február 7-14-ig az alábbi darabokra érvényes!

Patrick Marber szépen megfogalmazott kortárs drámája, a Közelebb, ami hétköznapi vágyainkról, kapcsolatainkról, a kapcsolataink elromlásáról szól. A megtörtént eseményeken alapuló Egy jobb világ (szerzője David Mamet), ami az egyetemi tanár és diákja közti hatalmi harcról szól, és amiről biztosan nem fog senki semleges érzésekkel távozni….Végül a fekete humor kedvelőinek itt az angol kortárs irodalom fenegyerekének, Martin McDonagh-nak a Három óriásplakát Ebbing határában című film író-rendezőjének groteszk figurákat felvonultató, sziporkázó humorral fűszerezett darabja, amit A koponya címmel először láthatnak hazánkban. Az előadás szereplői: Vida Péter, Molnár Piroska, Balaskó Bence és Csőre Gábor.

Bemutattuk…

Március 24-én nagy sikerrel mutattuk be Csehov legismertebb klasszikusát – Ványa bá címmel, új köntösben. Az előadás főszerepeiben két nagyszerű vendégművész: Görög László és Czakó

Tovább »