fbpx

Adventi meglepetések

Újra elérkezett az adventi időszak, amikor már az ünnepekre gondolunk, készülünk a karácsonyra. Elkészítjük, vagy beszerezzük az adventi koszorút, amit négy gyertya díszít egy-egy fogalmat – hit, remény, öröm és szeretet – szimbolizálva, és advent vasárnapjain sorban meggyújtjuk őket. És december elsején kinyitjuk az adventi naptár első kis ablakát, hogy a várva várt karácsonyi meglepetések iránti vágyunkat kicsit ellensúlyozzuk…

 

Nálunk, a Thália Színházban is indul a karácsonyi visszaszámlálás. Adventi naptárunkban – amit a Thália Színház Facebook és Instagram-oldalán lehet követni – minden nap más meglepetéssel készülünk. Minden délelőtt kikerül egy művészünkkel készült videó az oldalra, amiben egy neki kedves előadást különleges formában ajánl. Erre az előadásra a videó kikerülését követő napon (00:01-24:00 óra közötti időszakban) 20% kedvezménnyel lehet jegyet vásárolni online és személyesen a színház jegypénztárában, nyitvatartási idő alatt.

Kövessen minket a Facebookon és Instagramon, találjon rá kedvenc művészére vagy arra az előadásra, ami érdekli, és vásároljon kedvezménnyel rá jegyet.

Figyelem! Minden kedvezmény csak a posztban meghatározott napon érvényes egy adott előadás összes, a műsorban kiírt időpontjára, a szilveszterit kivéve.

Ezzel a kis meglepetéssel szeretnénk mi is szebbé tenni az adventi időszakot.

Elkezdődtek a próbák

Elkezdődtek a Varázslat egy nyáréjszakán próbái. A jövő január 14-én bemutatásra kerülő nagyszínpadi előadást Csizmadia Tibor rendezi.  Tisztelt Nagyérdemű!  A vígjátékok alfája érkezik a budapesti

Tovább »