fbpx

A Vidéki Színházak Fesztiváljának előadásai az M5-ön

A 2019-es Vidéki Színházak Fesztiválja előadásait rögzítette a televízió, a darabokat az M5 tűzi műsorra. Az eltört korsó, a Lear, a Ványa bácsi és a Švejk februárban illetve márciusban késő este lesz látható.
Február 4-én 21:53-tól Zenthe Ferenc Színház előadását, Heinrich Von Kleist: Az eltört korsóját nézhetik meg. Február 11-én tűzi műsorra a csatorna 21:58-kor a Leart, a Csokonai Színház – Debrecen produkcióját. Február 18-án Csehov: Ványa bácsija 21:52-től látható a Váci Dunakanyar Színház és a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza előadásában.
Március 3-án 21:53-tól pedig a Jászai Mari Színház produkciója, Jaroslav Hašek – Spiró György: Švejkje lesz műsoron az M5-ön. Jó szórakozást!

ISMÉT ELTELT EGY SZÍNHÁZI ÉVAD

Lezártuk a 2021/22-es színházi évadot, már készülünk a következőre. Eseményekkel, bemutatókkal és sok munkával, örömmel és küzdelemmel teli volt az idei évadunk. A Covid-járvány után

Tovább »

A Tháliában biztonságban!

Reméljük, soha nem kerül sor a használatra, de ha baj van, már a Thália Színházban is lehetőségünk van a gyors segítségnyújtásra. Az első 3-5 percben

Tovább »