fbpx
Thálisa színház logó - fehér

A Vidéki Színházak Fesztiváljának előadásai az M5-ön

A 2019-es Vidéki Színházak Fesztiválja előadásait rögzítette a televízió, a darabokat az M5 tűzi műsorra. Az eltört korsó, a Lear, a Ványa bácsi és a Švejk februárban illetve márciusban késő este lesz látható.
Február 4-én 21:53-tól Zenthe Ferenc Színház előadását, Heinrich Von Kleist: Az eltört korsóját nézhetik meg. Február 11-én tűzi műsorra a csatorna 21:58-kor a Leart, a Csokonai Színház – Debrecen produkcióját. Február 18-án Csehov: Ványa bácsija 21:52-től látható a Váci Dunakanyar Színház és a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza előadásában.
Március 3-án 21:53-tól pedig a Jászai Mari Színház produkciója, Jaroslav Hašek – Spiró György: Švejkje lesz műsoron az M5-ön. Jó szórakozást!

Nőnapi meglepetés-sorozat a Tháliában!

Ajándékok minden nőnek, a kedvezmények egyre nőnek! Március 6-12-ig – Nőnap alkalmából – ajándékok, meglepetések és kedvezmények a Thália Színházban és a színház jegyértékesítési pontjain!

Tovább »

Egy köteg farsangi álarc …

Elkészült a plakát, március 11-én pedig debütál a Thália Színház Nagyszínpadán – Hamvai Kornél átdolgozásában – a Farsang! Erőszakos és durva, csak kétszer játsszuk –

Tovább »

ELKEZDŐDTEK A VÁNYA BÁ PRÓBÁI

Március 24-én mutatjuk be a Thália Télikertben Anton Csehov klasszikusát – Ványa bá címmel –, melynek próbái február 14-én kezdődtek. A 19. század orosz irodalmának,

Tovább »