fbpx

A Tháliában biztonságban!

Reméljük, soha nem kerül sor a használatra, de ha baj van, már a Thália Színházban is lehetőségünk van a gyors segítségnyújtásra.

Az első 3-5 percben megkezdett újraélesztés életmentő lehet! Ezért tartottuk fontosnak, hogy beszerezzük ezeket a könnyen, egyszerűen kezelhető készülékeket, melyeket a színházban, jól elérhetően helyeztünk el. 

Ez a készülék egyértelmű utasításokat ad használójának, három választható nyelven irányítva az életmentő folyamatot. Nagy előnye, hogy gyerekek esetén is alkalmazható a gyermek/felnőtt választógomb segítségével – így ugyanaz az előre csatlakoztatott elektróda mindkét esetben használható. A defibrillátor úgy lett kifejlesztve, hogy a laikusok is nagy biztonsággal tudják kezelni. Az elektródák felragasztása után analizálja a beteg szívritmusát és csak akkor kell megnyomni rajta a „sokk” gombot, ha a készülék ezt javasolja – ezután szintén, az utasításait követve kell megkezdeni a melkaskompressziót és a légbefúvást. Az újraélesztést a defibrillátor végig vezényli, így a beteg a lehető legnagyobb biztonságban van amíg a mentő meg nem érkezik.

Reméljük, nem lesz rá szükség, de ha mégis, a Thália Színházban mindannyian tudjuk, hol találjuk az Anamed Kft-től (https://anamed.hu) beszerzett készülékeket, amik életet menthetnek!

 

 

VARÁZSLATOS PREMIER

Ez a nap is elérkezett! Január 14-én nagy sikerrel mutattuk be Shakespeare örökzöld vígjátékát, Varázslat egy nyáréjszakán címmel. A romantikus mese, most új köntösben –

Tovább »