fbpx
Thálisa színház logó - fehér

A Tháliában biztonságban!

Reméljük, soha nem kerül sor a használatra, de ha baj van, már a Thália Színházban is lehetőségünk van a gyors segítségnyújtásra.

Az első 3-5 percben megkezdett újraélesztés életmentő lehet! Ezért tartottuk fontosnak, hogy beszerezzük ezeket a könnyen, egyszerűen kezelhető készülékeket, melyeket a színházban, jól elérhetően helyeztünk el. 

Ez a készülék egyértelmű utasításokat ad használójának, három választható nyelven irányítva az életmentő folyamatot. Nagy előnye, hogy gyerekek esetén is alkalmazható a gyermek/felnőtt választógomb segítségével – így ugyanaz az előre csatlakoztatott elektróda mindkét esetben használható. A defibrillátor úgy lett kifejlesztve, hogy a laikusok is nagy biztonsággal tudják kezelni. Az elektródák felragasztása után analizálja a beteg szívritmusát és csak akkor kell megnyomni rajta a „sokk” gombot, ha a készülék ezt javasolja – ezután szintén, az utasításait követve kell megkezdeni a melkaskompressziót és a légbefúvást. Az újraélesztést a defibrillátor végig vezényli, így a beteg a lehető legnagyobb biztonságban van amíg a mentő meg nem érkezik.

Reméljük, nem lesz rá szükség, de ha mégis, a Thália Színházban mindannyian tudjuk, hol találjuk az Anamed Kft-től (https://anamed.hu) beszerzett készülékeket, amik életet menthetnek!

 

 

Színházi Olimpia – Thália nyár

Két vendégelőadás is érkezik a 10. Színházi Olimpia keretében a Thália Színházba: Június 13-án a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának előadása, Vörösmarty Mihály örökérvényű klasszikusa,

Tovább »

Prométheusz‘22

A 10. Színházi Olimpia keretében, június 20-án a Thália Színházba érkezik a Prométheusz‘22 című egyfelvonásos, Kali Ágnes és Tompa Gábor színműve. Az előadás a Nagyszínpadon

Tovább »