fbpx

A Tháliában biztonságban!

Reméljük, soha nem kerül sor a használatra, de ha baj van, már a Thália Színházban is lehetőségünk van a gyors segítségnyújtásra.

Az első 3-5 percben megkezdett újraélesztés életmentő lehet! Ezért tartottuk fontosnak, hogy beszerezzük ezeket a könnyen, egyszerűen kezelhető készülékeket, melyeket a színházban, jól elérhetően helyeztünk el. 

Ez a készülék egyértelmű utasításokat ad használójának, három választható nyelven irányítva az életmentő folyamatot. Nagy előnye, hogy gyerekek esetén is alkalmazható a gyermek/felnőtt választógomb segítségével – így ugyanaz az előre csatlakoztatott elektróda mindkét esetben használható. A defibrillátor úgy lett kifejlesztve, hogy a laikusok is nagy biztonsággal tudják kezelni. Az elektródák felragasztása után analizálja a beteg szívritmusát és csak akkor kell megnyomni rajta a „sokk” gombot, ha a készülék ezt javasolja – ezután szintén, az utasításait követve kell megkezdeni a melkaskompressziót és a légbefúvást. Az újraélesztést a defibrillátor végig vezényli, így a beteg a lehető legnagyobb biztonságban van amíg a mentő meg nem érkezik.

Reméljük, nem lesz rá szükség, de ha mégis, a Thália Színházban mindannyian tudjuk, hol találjuk az Anamed Kft-től (https://anamed.hu) beszerzett készülékeket, amik életet menthetnek!

 

 

THÁLIA ŐSZ

Figyelem! Utolsó lehetőség az ősz elején!  Szeptember 14-én és 15-én 5-25%-os kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet a Thália Színház kiírt előadásaira online és a színház jegyértékesítési pontjain

Tovább »

KELL EGY JÓ CSAPAT!

Legyen szó egy jól kivitelezett bankrablásról, egy fergeteges komédiáról, vagy akár egy jó hangulatú plakátfotózásról, a siker titka mindig az, hogy kell hozzá egy jó

Tovább »